ANKET-Amerikan Chopperın yeni seslendirmesi...

American Chopper'ın yeni seslendirmesi nasıl???

• Kullanılan toplam oy
    13
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
ANKET-American Chopperın yeni seslendirmesi...

arkadaşlar bilmem farkettiniz mi
discovery'deki american chopper serisine yeni seslendirme yapılıyor bu yayın döneminde
sorun şu ki ben seslendirmeyi hiç ama hiç beğenmedim
acayip sıradan ve duygusuz bir seslendirme
evet yeni sesler daha tanıdık,heralde program ünlenince daha tanıdık seslendirme sanatçıları ile çalışma kararı alındı ama bence çok yanlış bir karar çünkü kesinlikle çok özensiz olmuş
siz bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba?

ps.. ayrıca orange county olması gereken ismi ısrarla orange country diye neden söylüyorlar onuda anlamış değilim...
bkz: http://www.orangecountychoppers.com/

Super Moderator
Yeni dönemde Discovery Channel'ın beğenilen tüm programlarının seslendirmeleri değişti. Mythbusters ve OCC American Chopper seslendirmeleri alıştığımız sesin dışındakileri yadırgamamızın yanı sıra gerçekten ağızlara uymuyor ve duygusuz yapılıyor.
Hatırlarsanız bir zamanlar çok az kişinin konuştuğu diller gibi bir tanıtım kuşakları vardı. Dil tanıtmalarına rağmen Türkiye'de bu bantlar üstüne dublaj yapılarak giriliyordu. Sonradab hata fark edildi ve altyazıyla devam edildi.
Benim dileğim bu programların da altyazıyla devam etmesi ve hem yaşanan duyguyu daha iyi anlamamız, hem de çeviriden dolayı yaşanan kimi sorunları yaşamamız.

Aynen katılıyorum.Sadece American Chopper ın değil tüm programların seslendirmeleri değişti ve ben de hiç memnun değilim.Çünkü seslendirmeler çok duygusuz ve tonlamasız yapılıyor.

orange yeni sezon daha izlemedim ama efsane avcilari gercekten cok kotu uyuz olmus hatta efsane kelimesini birakmis "mit" diyip duruyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar