Ankar'dan Selamlar...

Merhabalar. Aranızda 3 aydır bulunuyorum aslında. İlk 2 ay kayıtsız izledim sizi, sonra takma isimle üye oldum. Sonra pişman oldum adımla soy adımla geldim aranıza. İki farklı forum daha takip ediyorum. Sonra seni orlarda gördük diye kızmayın :) Ankara'daki ekiple sıkı diyalog kurmak istiyorum. Vallahi ne yalan söyliyeyim menfaat için. Hem motor alım satım işi hemde onlarla gezmek için :) Beni de aranız alsanıza :rendeer::rendeer:

Adım Aydın AKTAR, 27 yaşındayım. Hacettepe Ünv. Maden Müh okuyorum. (Tamaaam tamaaam okulu çoook uzattım biliyoruuuuuuum :p)

Günlük sebeplerden ötürü altımda bir makinaye ihtiyaç duydum. Araba mı motor mu diye düşündüm, öğrenci admım arabanın durduğu yerde yediği para çok motosiklette karar kıldım. Sağa sola çok gidiyorum araba kiralama şirketlerini de zengin etmekten bıktım.

Sizin mesajları okuya okuya genel taslak bir şeyler planladım.

Motosiklet : Kendimi Chopper motora ait hissettim. İş ciddiye binince tartışırım sizinle tabiki ama, chopper e saygı duydum. Zaten hız merakım pek yoktur, ha yol müsaittir, ortam uygundur neden olmasın ama temkinli olmayı severim. Zamansız hız sürme zevkimi de öldürüyo. Ne yapacaksın derseniz, her gün yaz-kış binecem. Haftanın 5 günü okul, artı müzik çalışmaları falan baya aktif kullanıcam. Kız arkadaşımla gezmeyi seviyoruz müsait zamanlarda da uzun yol yapmak istiyorum. Aslında asıl hedefim touring-sport touring ama onlar biraz tuzlu geldi bana hemde sizin mesajlardan anladığım şehir içinde sıkıntı oluyormuş !!! Artık mezun olunca onlar. Ne dersiniz ? :silent:

Tecrübe : Orta okul - lise zamanlarında mobiletim vardı :queen: Ara gezilerde de scooter kiralayıp gezdim. Ayrıca bisiklet sürücüsüyüm, 50 60 km lik turlara çıkarım ara ara. Ehliyetim ve eğitimim yok.

Plan :

1-) 6 eylüle kadar bir staj işim var. Ondan sonra ehliyet ve eğitim işleri ile ilgileneceğim. Sizlerin söylediği Ankara'daki sürücü kursları ve eğitim veren yerlerin adreslerini kaydettim ama tecrübelerinize ve yardımlarınıza ihtiyacım var. GIS Akademi ile irtibata geçtim, adam 1 2 defa İstanbul'a gelmem lazım dedi. Yemez... O kadar yol git, uykusuz kal ne anlayacağım ben o eğitimden. Ekime kadar ehliyet ve eğitim işlerini çözmeyi planlıyorum.

2-) Eeeeen nefret kısım. Motor kısmı. Kredi çekeceğim kız arakdaşım üstünden. Çok açılasım yok ama 2007 - 2008 civarı bir Hysong GV250 alabilirim sanırım. Tabi bu konuyuda sizlerle tartışacağım, hatta sanırım sizlerden birinin motor satmasını falan bekleyeceğim. Bilmiyorum valla nasıl olacak :) Araştıracağız , kısmet diyeceğiz Allah'a tevekkül edeceğiz :cat:

Tanışma için fazla uzun oldu :) Affedin...

hoşgeldin dostum..benimde planım gv250 ama ben cub ile başlıycam.. kademe kadame arttırıcam..senin için hayırlısı olsun...

Teşekkürler mesajlarınız için. Elimden geldiği kadarıyla aranızda bulunacağım. Pisikletimlen gelirim şimdilik. Çeker misiniz beni :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar