Ankara'nın suyuna bir şey mi karıştırıyorlar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir ara arsenikli su veriyorlardı şebekeye onun etkileri olabilir. :p

motorlari panayir essegine cevirmisler.boyle yapacaksan git essege bin motor senin neyine..

Ben araştırıp bu damalı koltukları diken dericiyi buldum, adam çok talep geliyor-yapıyoruz, ekmek parası diyor :) benim teorim birisi yapmış-diğerleri ondan gaza gelmiş şeklinde, YBR mi standart haliyle kullanıyorum, her gün yolda üç kişi durduruyor "bana sat" diye :mrgreen:

İlk ilandaki motoru genelde "film"lerde görmeye alıştığımız sex kölesi haline getirilmiş kadınlara benzettim...

bi sorunmu var gardaşş, biz incesu bebesiyiz :silent: siz yine şükredin, bu arkadaşları canlı olarak görmüyorsunuz, buralarda hala apachi müziği olarak bilinen şarkıyı son ses açıp trafikte soba borusu egzozla gezen gardaşlarımız var.. :)

:queen: Slayerr :queen: Çok etkilemiş galiba arsenik Ankara'lı gençleri :)

YBR ; Yeni Bir Rejim manasında değerlendiriliyor gençler arasında. O yüzden YBR ye yapılıyor bu uygulamalar. Bizim halkımız bu konularda çok duyarlıdır.

CBF'yi henüz çözemediler mesela...

(Dip not: O kafadakiler 3+3 hoparlör felan değil, bildiğin ayna. Sebebini çook derin yerlerde aramaya gerek yok)

KUVVETMACUNU' Alıntı:
geleneksel bişey arkadaş. iç anadoluda binyıldır böyle süsleriz moturu.
ayrıca mükerrer konu.

bknz:
1007171l.jpg

burda böyle gardaaşş

Senin çakarlar ne oldu la :) kargoyamı takıldı yousa tırsıyonmu kalabalık guruhtan?? :queen:

Senin çakarlar ne oldu la :) kargoyamı takıldı yousa tırsıyonmu kalabalık guruhtan?? :queen:

fiyatı pahalı ama osman abiyle bakacaktık...herkes anlayamadığım biçimde muhalif bu çakar olayına...
senle zenon alacaktık olum asıl o ne oldu...

La merceksiz sıkıntıymış o zamazingo ondan seslenmedim ben sana..

valla ben anlamam mercek yoksa zararı ne falan...
ama son zamanlarda yaptığım gece sürüşlerinde farın performansından gayet memnun kaldım...onun için üstelemedim ben de fazla...

yalnız ilk iki motor şahin le takasa giriyo :p
neden acaba bunyeleri apacilikten başka bişeyi kaldıramıyo ondan mı acaba :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar