ANKARAlılardan tavsiye bekliyorum

selamlar herkese.
ben üni. mezunu çiçeği burnunda bi iş sahibi; genç,hevesli ama ehliyetsiz ve motosikletsiz bi motor hayranıyım.
ilk işimde tatminkar bi maaş alıyor olacağım ve yaza kadar bi scooter yada commuter parası biriktirmem olası. bahar aylarında yada yaz başında hafta sonları ehliyet kursuna zaman ayırabiliriim sanırsam.
kullanım amacım da haftasonları küçük geziler ve kısa mesafe ulaşım (hobi olarak değerlendirebiliriz) olacak.
ankarada ikamet edenlere sorum, ankaranın bu soğuk havasında, sadece haftasonları kullanabileceğim bir oyuncak edinmek akıl karı mıdır?
kendim bi apartman dairesinde ikamet etmekteyim ve makine kışın 6 ay (dışarda) yatacak gibi görünüyor. yani garaj imkanım yok. bu şartlar altında benim bu işe kalkışmam ne derece mantıklıdır?
hevesimi erteleye erteleye 23 yaşıma geldim. bi 5-10 sene daha beklersem tren kaçacak sanki(askerlik aile vs.). tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler...

ben de eskişehir de aynen benim de yazlıkta binme durumu var para olayı da aynı
yoksa biz........?tavsiyelerinizi bekliyoruz koçlar!

Bence heveslerinizi artık ertelemeyin ve en kısa zamanda motosiklet veya skutır alın.
:queen:

Garaj durumu önemli değil. Zincirle bir direğe bağlayabilir ve üzerine kılıf örterek yağmurdan koruyabilirsiniz.

Motosikletin bir faydası da dedelerinizin at sırtında cihada giderken yaşadıkları heyecanı bir miktar da olsa algılamınıza yardım edebilir.

:thumright:

Bir otoparkla ayda 15-20 milyona anlaşın ve orda yatırın motoru, ama motor zevkinden mahrum kalmayın..

şu sıralar hevesim hava sıcaklığıyla doğru orantılı olarak düşmekte. nizamiye termometresinde -7 leri gördükçe delleniyorum. ama bahar gelir buzlar erir ilk ikramiye bana gülümserse herşey değişebilir. şu ilk iş günleri buhranını üzerimden bi atıyım yine eski hevesli ben olacam işallah. herkese saygılar...

Arkadaslar hepimizin bir hayali muhakkak vardir.Sizin de eger motor ise niye bekliyorsunuz,niye bu zevkten, bu enerji dolu yasamdan uzak kaliyorsunuz öyleyse
en azindan gidip modellerini inceleyin üstüne binin o adrenalini yasayin.Sizleride aramizda görmekten gurur duyariz hepineze motorize günler dilerim :thumleft:

Dostum bencede mutlaka bi motor al kendine bende su an Ank. da ogrenciyim hava dehset soguk ama her soguk gunlerin sonunu gunes kaplar dedigin gibi cıkar sın hafta sonları bi guzel gezersin sen bi bin bidahada inmezsin zaten ben Boluda kar kış demeden deli gibi geziyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar