Ankara'lılara slm ve Ankara'dan Selamlar

merhaba arkadaşlar vatani görev dolayısı ile usta birliği olarak Ankara ya düştüm.1 sene kadar Ankara MT de takılıp tekrar İstanbul MT ye geri döneceğim.motosikletimi ve motorcu dostlarımı çok özledim.
Ankara ya da gelmişken burdaki MT dostlarıylada tanışmak isterim ve ziyaretime beklerim.

Ankara Dışkapı dayım.
Adresim:ziraat mahallesi 15.sokak no:18 dışkapı /ANKARA
4. motorlu askeri inzibat karakol bölüğü
tel:0312 388 80 02
Öner BAKIR
ben her hafta çarşıya çıkamayabilirim o yüzden ziyarete beklerim.gelmeden önce telefonla bildirirseniz daha iyi olur nöbetde olabilirim:cherry:

herkese iyi günler ve kazasız sürüşler:cat:

Son düzenleme:

asm

Hoşgeldin Ankara'ya. Hayırlı teskereler.

Ziraat mahallesinde bir arkadaşım oturuyor.

Arkadaşın yanına uğradığımda askerlerin bazen toplu olarak geçtiğini görüyorum mahalleden. :)

Hoşgeldin Ankara'ya. Hayırlı teskereler.

Ziraat mahallesinde bir arkadaşım oturuyor.

Arkadaşın yanına uğradığımda askerlerin bazen toplu olarak geçtiğini görüyorum mahalleden. :)

evet arkadaşım işte o askerler biziz.yeşil tektip elbise ve as.iz. yazılı haki fiber başlıklı :cherry: askeri lojmanlara nöbete gidiyoruz.
bizim bölükte kara lojmanlarının yanında biliyosan.beklerim:cat:

Ankara ya hoş gittin o zaman :) Hayırlı tezkereler :)

Hayırlı tezkereler, Ankaraya da hoşgeldin :)

hoşbulduk arkadaşlar teşekürler:cat:

teşekürler arkadaşlar bizim bölüğe yakın bir parka bi R6 ile zxr-6 geliyor arasıra dışkapı tarafında.bizdenmi acaba bu arkadaşlar?

merhaba arkadaşlar vatani görev dolayısı ile usta birliği olarak Ankara ya düştüm.1 sene kadar Ankara MT de takılıp tekrar İstanbul MT ye geri döneceğim.motosikletimi ve motorcu dostlarımı çok özledim.
Ankara ya da gelmişken burdaki MT dostlarıylada tanışmak isterim ve ziyaretime beklerim.

Ankara Dışkapı dayım.
Adresim:ziraat mahallesi 15.sokak no:18 dışkapı /ANKARA
4. motorlu askeri inzibat karakol bölüğü
tel:0312 388 80 02
Öner BAKIR
ben her hafta çarşıya çıkamayabilirim o yüzden ziyarete beklerim.gelmeden önce telefonla bildirirseniz daha iyi olur nöbetde olabilirim:cherry:

herkese iyi günler ve kazasız sürüşler:cat:

kanka nettin...şafak kaç oldu...valla siteye girer girmez seni aradı gözlerim...haydi hayırlı teskereler...Dışkapıyı bana sor...orada Mevki Askeri Hastanesinde ağır bir ameliyat olmuştum heç unutmam:pale:

aaa telefon bile vermişin dur bi arayayım kanka...

15 dakke konuştum kankamla...hepinize selamı var şafak 100 ün altına bugün inmiş...plakaya az kalmış...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kısa dönemsin sanırsam ozrace. usta birliğe geldim deyip 100 saydığına göre..

seni bi haftasonu yemeğe götürelim :)
bulgurdan sıkılmışsındır allah bilir :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kısa dönemsin sanırsam ozrace. usta birliğe geldim deyip 100 saydığına göre..

seni bi haftasonu yemeğe götürelim :)
bulgurdan sıkılmışsındır allah bilir :)

Kısa dönemse bitmiştir askerliği Gencay ,yemek ısmarlayacaksan uzun dönem asker bul:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar