Okican teşekkürler.
Ayrıca arkadaşlar lütfen bilmiyorsak (en azından tam bilmiyorsak) yanlış yönlendirme yapmayalım ya da tam bilmediğimizi belirtelim.
Mevzu konusu makina şu anda kapımda. ( Yani hala çalınmadıysa.

10 dk önce kapıya bıraktım

) Üzerindeki plaka
06
Ve ben İstanbul'da ikamet ediyorum. Kütüğüm her şeyim burada. Zaten alırken "Değiştirmek istiyor musunuz?" diye bile sormadılar. Ben "Değiştirebiliyor muyum?" dedim "İstersen değiştirebilirsin ama fazladan 100 TL ye mal olur" dediler. Benim zaten canıma minnet mis gibi plaka

Değiştirmedim.
Herkese teşekkürler. Ayrıca koskoca forumda bir Allah'ın kulu çıkmadı yardım edecek en azından yol gösterecek tebrikler bize. ( Varsa öyle bir kavram eğer)
Beykoz'da ikamet ediyorum ve Ankara'dan biri gelip Beykoz'dan motor alacak olsa ve buradan yardım istese ben elimden geldiğince yardım ederDİM. En azından bir kaç usta tavsiye edebilirdim. Ses seda çıkmadı kimseden. Gerçi gerek de kalmadı sıfır gibi makina. Ama yine de Kawasaki Ankara Yetkili Servisi Ulusan'a götürdüm. Ayrıca bir de tanıdığın bildiği ustaya.
Sağolsunlar Kocaeli Motosiklet Kulübü'nden bir arkadaş araya 3 kişiyi sokarak bir ustaya ulaştırdı beni. Açıkçası yardım edebilmek için harcadıkları çaba beni çok şaşırttı. Harbiden bir yerde kişi sayısı artınca samimiyet azalıyor sanırım.
Zaten muhtemelen bundan sonra daha çok takipçi olacağım. Açıkçası bu ufak olay zaten beni soğutan olayların ardından tuz biber oldu.
Bir anket yapmak lazım, acaba kaç kişi memnun site yönetiminden? Sanki işi padişahlık düzeninin içinden ticarete dökmeye çalışıyorlar gibi.
NOT: Lütfen son cümlemden dolayı yasaklama getirecekseniz yasaklama getirmeyin, size zahmet lütfen tüm mesajlarımı ve üyeliğimi silin. O kadar alıngan bir yönetim var ki yapılan ironileri bile alınabiliyor. Merak ediyorum acaba bu yazdığımdan hangi mod alınıp "Yönetime hakaret"ten yasaklama verecek.