Ankarali Arkadaslar Buraya Bakin!

ARKADASLAR ANKARALI YENI BI ARKADASINIZ WAR (!aman ne yenı 1 yıl olcak nerdeyse forum baslıgı acmayı yenı ogrendımde!:pale: ) üstelık bı bayan!! anladıgım kadarıyla asmaaltına takılıosunuz bıgun sızlerle tanısmak ısterım...:p

HaYaLeT_MoToRcU' Alıntı:
ARKADASLAR ANKARALI YENI BI ARKADASINIZ WAR (!aman ne yenı 1 yıl olcak nerdeyse forum baslıgı acmayı yenı ogrendımde!:pale: ) üstelık bı bayan!! anladıgım kadarıyla asmaaltına takılıosunuz bıgun sızlerle tanısmak ısterım...:p
canım sen sorsaydın bi ööreten çıkardı yaaa neyse sevindin işte ne güzel :):):)

HaYaLeT_MoToRcU
Bir yıl sonra hoş geldin aramıza ama 1 yıl sonra yine hatırla bizi yine yaz :)

yooooooooooooo
arkadaslar en sonunda baktım olmucak danger adlı arkadasımız ogrettı saolsun
hep burdayım artık bela oldum sıtenın basına:queen:

Abi sen Ghost Riderin Türkçe versiyonumusun yoksaa yoksaa osenmisinnnn :p :queen:

Madem Ankara'lısın umarım Prometheus'la tanışmışsındır.
Yoksa, at kendini motordan aşağı:p :mrgreen: :queen:

HaYaLeT_MoToRcU' Alıntı:

Bu perşembe X cafe de Motur ve motosiklet net gurubu olarak toplanıyoruz.

Hafta sonuda büyük ihtimalle gezimiz olacak.Perşembeye bekleriz.

X cafe hause .Bahçeliveler buz pateni pisti yanı.
saat 19:00

HaYaLeT_MoToRcU' Alıntı:

Merhaba, ben de Ankara'danım ve bayanım. Geçen hafta sonu ilk motorumu aldım (Honda cbr 125), sanırım önümüzdeki haftaya ruhsat işlemleri biter:)Mayıs sonu da gezilere katılabilirim diye düşünüyorum, gezi var di mi:)
sudak

ruhsat işlemlerini kör sağır ve topal birisimi tamamlıyor senin adına ?

dosyanı zaten hondanın hazırlaması gerekiyor, hatta onların emniyette elemanlarıda vardır 1 günde çıkartırlar plaka ve ruhsatı. işe, okula, dersaneye, kahvehaneye, parka veya cefeye günlük olarak nereye gidiyorsan sabah uğrayıp vekaleti ver veya hadi beraber emniyete gidelim halledelim de 1 saat zamanın gider en fazla.

arkadaslar bugun persembe we ben ayagımı kırdım yarın alcıyı cıkaracaklar uzgunum bugun sızle olmayı cok ısterdım nyse bulusma yerlerını we tarıhlerını haber werırsenız cooooooooooooooooooooooooooook memnun olurum

Ankaralılar coştu walla ne güzel...Bu arada Zorba bey beni sizi bir yrden gözüm ısırıyor ama nereden.Tanışıyormuyuz.:p
Abi selam nasılsın.

Valla resimden çok zor çıkardım seni.Geziler anlaşılan yavaş yavaş başlıyor orada.Cesaret edebilsem ufak ufak geleceğim oraya size katılmak güzel olurdu.Belki haziranda kısmetse .:cat:

Son düzenleme:
okram' Alıntı:
Madem Ankara'lısın umarım Prometheus'la tanışmışsındır.
Yoksa, at kendini motordan aşağı:p :mrgreen: :queen:

Nie atıcak hoca, "prometheusu sevmeyen ölsün" tarikatındamısın hocam sen. Pro forever diosun yani. Alla alla ya :wiinkk:

yav arkadaşlar bizi hiç cağıran yok ya
vallahi darılıyorum

yeniyiz diye bu kadarda olmazki

Son düzenleme:
Bu perşembe Ankaralı motorcular Bahçelide X-cafede Toplanıyoruz

Ankarada olupda nerede bu motorcular diyenlere duyrulur....

Gelmek isteyenler Öms veya Msn yolu ile de bildirebilirler...

Ghost_Rider umarım ayağın iyileşmiştir geçmiş olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar