M£ÃTßÃLL Katılım 27 Nis 2007 Mesajlar 10 29 Nis 2007 Konu Yazar #1 Ankara'dan yeni transfer oldum. Gezi planlarınıza beni de ekleyin :cat: Hoşbuldum Köfte :bounce: Son düzenleme: 29 Nis 2007
S st_erdogan Katılım 22 Mar 2005 Mesajlar 1,096 29 Nis 2007 #3 Hoşgittin köfte de niye gittin ale: Motor yakışmış ama İstanbul'a he
Prometheus Katılım 8 Tem 2004 Mesajlar 7,735 29 Nis 2007 #4 Selamlar, daha önce tanışmıştık bir benzin istasyonunda MT'ye hoş geldin
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,442 4 May 2007 #5 Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce: Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce: Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::