Ankaradan TekMarş Ali

Slm arkadaşlar,

Adım Ali, ne zamandır motor sürme hayalindeydim, MotoGP videoları ve Kenan Sofuoğlu motorsiklet almamdaki etkenlerden. Yıllar alabilir belki ama bende bir hız tutkunu olarak ilerde karşınıza çıkabilirim.

Nihayet sağlık belgesini aldım ve sınavı bekliyorum.
B Sınıfı ehliyetim var, Arabam Mazda Lantis 1.8. Mazda ortamında namım Tek Marş Ali :) Motorsiklet ortamında da öyle olur inş.

Kayd olurken HrcRepsol nickini almamın sebebi Honda'dır. İnş ilerde temiz bir repsol sahibi oluruz. Motorsiklette yeni olduğum için, çin malı motorlarla başlıyacağım ya da cbf ya da ybr serisi olacak sanırım.

Motorsiklet ile ilgili çeşitli sormak istediğim şeyleri forumda konu açarak belirteceğim.

Tekeriniz düz bassın.

üyelik isminide tekmarş diye alsaydın daha hoşolurdu hondanın reklamı gibi olmuş :mrgreen: hayırlı olsun

Nam-ı diğer "Tek marş Ali" foruma hoşgeldin. Umarım etkilendiğin kişilerin mevcut durumlarını kendi bünyende görüp "ikarus" sendromunun kurbanı olmazsın. Sahibi olduğun motora alışma ve oryantasyon süresinin yaklaşık 30.000 km olduğunu ve hayalini kurduğun motoru kullanma tecrübenin gerekli eğitimleri aldıktan sonra 250.000 km olması uzmanların ve motosiklet eğitmenlerinin mesleki tecrübesidir.

İnşallah namın gibi vücut bütünlüğün de tek olur ::hosgeldi

Foruma hoşgeldiniz hocam. Koruma demirli bir Cbf150 ile başlangıç yaparsınız gibime geliyor :) :) Sonra hedefe doğru yavaş yavaş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar