Ankara'dan Sevgiler

Mrb,
Senelerdir gelip geçen motorlara imrenirdim, bakardım o kadar. Ama artık sadece bakmak istemiyorum. Kullanmak, motor hakkında teknik şeyler öğrenmek, gerekirse bakım yapmak ve motor hakkında ne gerekiyorsa herşeyi öğrenmek istiyorum. Burası tam istediğim bir yer, site hazırlayıcılarına teşekkürler...
Ne bir motoroum var ne de motor bilgim. en önemlisi ehliyetim yok. ama zamanım ve maddi olanaklarım elverirse hepsini sırayla alacağımı umuyorum.
Özellikle Ankaralı arkadaşlardan msj bekliyorum...
sevgiler...

hoşgeldin ankara-svs, bu sondada ki svs sivas demekmi oluyo acep :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hoşgeldin... Hayat boyu motorlu günler dilerim, zaten kanına girmiş başka şansın yok artık... :cat:

Hoşgeldin,zamanla herşeye kavuşursun yeterki sabretmeyi bil.Hoşçakal dostça kal :rendeer:

aramıza hoşgeldin ankara.burda motorla ilgili her şey var dostum.merak etme istemediğin kadar bilgi sahibi olcaksın.kısa zamanda kavuşursun inşallah dilediğin motora. :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ankara toplantılarına gelsene :)
toplaşıp motor bakmaya gidecez haftaya

hoşgeldinn

ozyrr' Alıntı:
Hoşgeldin... Hayat boyu motorlu günler dilerim, zaten kanına girmiş başka şansın yok artık... :cat:

öncelikle hoş geldin alıntıda oldugu gibi kanına girmiş bencede çünkü benimde kanıma girdi kendime ait bi tane aldım küçükde olsa şimdiden geçmiş olsun iki teker virüsü sanada bulaşmış :)(istersen oluyo ben işten çıkarılma tazminatımla almıştım :)

hoşgeldin dostum

desene senide kaybetti bu memleket

sende motor hastalığına yakalandın

çokta gençsin sanırım ama saglık olsun memleket adına üzüldüm amaaaaaa
bizim adımaza sevindimmm biri daha geldi aramıza

hep burda kalman dileğiylee

:)

hoşgeldin. ankaradayım haberın ola

:mrgreen: umarım sırayla halledersin.kimse anadan doğma motorla çıkmadı.nüfus cüzdanı olarakta ehliyet verilme:) di.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar