Ankaradan selamlar!!

la mudur degımısın patron burda olunca yalaka olursunuz patron gıdıcencede kral olsunuz

:mrgreen:
neyse bu kadar gergınlık yeter

Prometheus
mudur ben öyle yazıyorum dıye kızma haa benımkısı sadece şaka
sonra bir yerde karşılaşırız ustume atlarsın neme lazım degıl mi

la mudur degımısın patron burda olunca yalaka olursunuz patron gıdıcencede kral olsunuz

:mrgreen:
neyse bu kadar gergınlık yeter

Prometheus
mudur ben öyle yazıyorum dıye kızma haa benımkısı sadece şaka
sonra bir yerde karşılaşırız ustume atlarsın neme lazım degıl mi

"müdür" ne be, patron da Skullhunter oluyor sanırım :p Valla beni bilen bilir hep aynıyım :cherry: Bilmeyen de bir süre sonra öğrenir zaten :p

bkz. yeni katılan arkadaşımız. 2 kg baklavanın geçici sahibi yani :p

bir zamanlar bende senin yerindeydim ve aynı şeyleri söylemiştim aradan 19 yıl geçti. waycanına :D

=))))) walaa biidahha agzımdan çıkarsa=))))

ya bişi sorucam sizee baslangıç için hyosung gt250r fazlamı kaçar bna?

yaw koptum hyosung kacar mı nasıl kacıor yanı kaybolurmu demek ıstıyon senı ıcıne alıp yutcak gıbı ne öle senın tabırlerınde bı garıpmış sen nerde yetıştın bakıyım

iyi geceler beyler.beyle diyorum bayan göremedim uyuyolar heralde:) zaten ankarada motosiklet kullanan pek görmedim.
Bende belki gelirim çarşamba bunca zaman oldu daha hiç tanışmadık kimseyle hep sanal hep sanal sıkıcı oluyo.Gerçi motorda yok ama olsun...Bu eziklikle daha nereye kadar bilmiyorum motorsuz motorculuğa devam bir süre daha...:pr:

Selamun aleyküm:mrgreen: (ve aleyküm selam) Allah ın selamını almamak olmaz belki buraya bakmazsın diye alıverdim senin yerine.:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin, iyi forumlar diyeceğim ama Ankaralı çoktan offline olmuş :mrgreen:

Hoşgeldin bg_cano. Motosikletin olmasa da toplantılara mutlaka gel. Zamanla kendine uygun olan motosikletin ne olduğunu anlarsın zaten.
Bu arada anlayacağın üzere baya şakacı bir grubuzdur ona göre önlemini alarak gel. Özellikle bazı arkadaşlarımızın esprilerine dayanabilirsen işte o zaman tam bir MT-Ankara üyesi sayılabilirsin ama önceden uyarmadılar, yok ben duymadım, yok ben bilmiyordum deme :)

bi çizgilik iş yau, büyüttüğünüz şeye bak :mrgreen:

PRO ben MT tshirtleri bastıracağım. Çizgili. ihtiyacın olursa ban ladıklarına yollarsın. geçen hafta ban lıyken normal MT tshirtü giydim dediler sen banlısın o olmaz:queen::queen::queen:

neyse konuya dönelim. iyi forumlar kardeşim hoşgeldin inşallah daimi olursun. daimi olmanın ilk kuralı baklavalar, ikinci kuralı çaylar:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu arada anlayacağın üzere baya şakacı bir grubuzdur ona göre önlemini alarak gel. Özellikle bazı arkadaşlarımızın esprilerine dayanabilirsen işte o zaman tam bir MT-Ankara üyesi sayılabilirsin ama önceden uyarmadılar, yok ben duymadım, yok ben bilmiyordum deme :)

Korkutma arkadaşı Özgür abi yaaa :mrgreen: :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar