Ankara'dan Selamlar..

Merhabalar, adım Burak. Ankara'dan aranıza katılıyorum. Bugün ehliyet sürecini başlatmış bulunmaktayım. İçim içime sığmıyor açıkçası, kafayı yemekten korkuyorum. :mrgreen: Kategori seçmem gerekiyor mu kendime bilmiyorum ama tarzıma tam karar verebilmiş değilim henüz. Ehliyet alana kadar bir yol seçeceğim artık...

Hoş geldiniz. Ehliyetinizi alın, sonra bir sürüş eğitimi alın. O sırada neden hoşlandığınız belli olur zaten.

Hoş buldum, teşekkürler. Dediğiniz gibi yapacağım, elimden geldiğince bilinçli kullanıcı olmaya çalışacağım. Keşke imkanım olsa da bir tane racing bir tane de cruiser alabilsem diye düşünüyorum daha şimdiden. :mrgreen:

Hoş geldiniz eğitim ve ekipman almanız dileğiyle tarz ve motosiklet seçiminiz zamanla ihtiyaç ve zevk doğrultusunda karar verirsiniz

Hoş geldiniz eğitim ve ekipman almanız dileğiyle tarz ve motosiklet seçiminiz zamanla ihtiyaç ve zevk doğrultusunda karar verirsiniz

Teşekkür ederim, hoş buldum. Sizce bir cruiser ile mi yoksa racing ile mi motor sürüş tekniklerini geliştirebilirim. Mekanikleri öğrenme bakımından hangisi daha avantajlı olur?

Sürüş teknikleri viraj frenleme vb. Racingde daha iyi geliştirebilirsiniz diye düşünüyorum o birazda sürücüyle alakali

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar