Ankaradan Selamlar :)

Ankaranın Elvankentinden herkese selamlar,
Yaşım 17 yaklaşık 4 bin km bisiklet maceramdan sonra kendimi bu tutkunun içinde buldum ve olan oldu :D
Uzun zamandır forumu takip ediyordum fakat motorum olmadığı için sadece takip ettim ve sonunda ne kadar istediğim gibi olmasada bir motor alarak aranıza katıldım alalı 1 ay kadar oldu 2 bin kmlik iyi kötü tecrübelerim var bu zaman sürecinde motorum krank ve elektrik arızaları verdi krank arızasından sonra biraz aldığıma pişman oldum ve bu olay motordan soğumama neden olsada çıktık bi yola deyip pes etmedim aile desteğide olmayınca öğrenci başıma elimden geldiğince birşeyler yapıp devam ediyorum bu adrenalin dolu yolda.

Bu arada TR Elvankent Riders adında 7 Motorsiklet 12 kişilik bi grubumuz var zamanımız oldukça etkinlikler geziler yapıyoruz bize yakın olup aramıza katılmak isteyen olursa bekleriz herzaman :)

Motorumla İlk günüm :)

Rodajdan sonraki ilk yağ bakımını kendim yapayım dedim Ama koyduğum motul yağından sonra krank yine gıv gıv ses yapmaya başladı tamirci motul ince yağ olduğu için yapar dedi değiştirip castrol 4t 10-40 komayı düşünüyorum bu konuda tecrübelerinizi ve yardımlarınızıda bekliyorum :)

Grubumuzun kızılcahamam gezisinden bir kare 2 Motorumuz eksik maalesef :)

Değerli vaktinizi ayırıp göz attığınız için teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum :)
Tekeriniz düz bassın inşallah..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar