ankaradan selamlar

merhaba beyler ve hanımlar :rendeer: yaklaşık 2 haftadır bu siteye bakıyorum. bayaa hoş bir site motosikletim olsun istedim ama modeli nedir fiyatı nedir birşey bilmediğim ortaya çıktı. cruiserle chopper arasındaki farkı hala bilmiyorum. ehliyet kursuna gitmek istiyorum.ankarada a2 ehliyeti veren kursların adreslerini bulamadım. kurs ne kadar sürer kaça malolur.hiçbir fikrim yok bu konularda yardımcı olursanız sevinirim. haaa bu arada mayıs 28 doğum günüm hediye olarak kendime keeway sl150 alsam nasıl olur.ne dersiniz.:queen:

aranıza hoşgeldim sefalar geldim...:bounce:

8 temmuz için fırsatı kaçırdın bildiğim kadarıyla
ama benim kayıt yaptırdığım kursu önerebilirim taksitle alacaksan
peşin diyorsan git istediğin yerle pazarlığını yap
taksitli olarak Yıldız Sürücü Kursu Kızılayda Ykmnin arkasındaki binada maltepe yönüne doğru

Süper Moderatör (BBRR)
hoşgeldin... iyi bir hediye olur bence.. ama ehliyet için beklemeniz gerekecek galiba

Hoşgeldin.
Chopper,2.dünya savaşından sonra eve dönen Amerikan pilotlarının adrenalin aramaları sonucu ortaya çıkan bir akımın devamı.Bu adamlar standart Harley davidson'ları alıp kendi özel zevklerine göre kesmiş,biçmiş ve birleştirmiş ve şahsına münasır makineler ortaya çıkarmışlardır.(DISCOVERY)
Cruiser,Modern zamanların yol makinaları olarak piyasaya çıkan aletlerdir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aramıza hoşgeldin arkadaşım. :rendeer: Aradığın sıcak ortamı burada bulacağına eminim.

Cruiser fabrika çıkışlı harley görünümlüdür.
Choper ise kişinin kendisi için özel olarak yapılmış yada yaptırılmışdır.
Kabaca anlatmaya çalıştım hatalarım varsa affola.

Sl 150 topiğini takip ettiğim kadarı ile genelde kullananlar memnun. İnşallah sende memnun kaırsın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle...!!

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoşgeldin:rendeer:
chopper nedir cruiser nedir bunları takma kafana.şopır yada şapır diyebilirsin.nede olsa dilimize yalan yanlış yerleşmiş.düzgün kullanmanın alemi yok dimi:)

mesaj yazan arkadaşların iyi niyetlerine teşekkür ederim. zamanım oldukça girmeye devam edeceğim artık. mecbur oldu artık. herkes yeni gelen birinin , hatta hiç tanımadıkları birinin burada kalıcı olmasını istiyorsa kalınması istenilen yerde güzel bir ortam var demektir.bende inşallah kalıcı olmaya çalışacağım. belki konulara pek katılamam nede olsa motor bilgim yok denecek kadar az. ama genede elimden geldiğince konulara katılmaya çalışacağım. yukarıda bazı arkadaşlar şopar ve kuruzurun tariflerini vermişler. sanırım benim istediğim keeway superlight 150 kuruzur tarzına giriyor ben selenin arkasına ccbar eklettirirsem şoper oluyor galiba doğru anlamışım.

ben bu siteyi sevdim.

hadi hep beraber minik bi kampanya başlatalım. üyelerin doğum günlerinde hediye gönderelim. hediyenin ne olduğu hiç farketmez. küçük bir kartpostalda olur, bir kask yada dizlikte olabilir. sanırım en yakın doğum günü benim aranızda malum motor alacağım ya şimdiden küçük küçük aksesuarları toplarsam ehliyeti aldığım zaman herşeyim tamam olmuş olur.

ankaradaki arkadaşlarla da tanışmak isterim. yerim ulus hacıbayramda telekom bayiindeyim. yolu düşen motorcular misafirimdir.

şimdilik hoşçekelın malum mesai bitti. artık ben gider. evde birileri beni bekler...allahaısmarladık

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar