Ankaradan selamlar!

Herkese selamlar.A2 ehliyetimi yeni aldım,daha önce bisiklet hariç hiç iki tekere binmedim.Geçen bi tandıkta Hyosung gtr 250 gördüm ve ilk görüşte aşk gibi bişey oldu.Taktım kafaya almak istiyorum.Kimisi yavaş yavaş öğrenirsin bişey olmaz diyo kimiside direk 250 yle başlanmaz diyo sizin fikirleriniz nedir acaba? Birde bu 250 liklerde farklı tavsiyeniz varmıdır?22 yaşındayım,boy 185 .Herkese Kazasız Belasız sürüşler.

OFG

Ben direk 250cc ile başladım . Bir sorun olmadı . Öyle gaza dokundunmu uçmuyor 4 silindir motorlar gibi. Tavsiyem japondan yana olacaktır. Honda- kawa bu ikisiyle karşılaştırılıcak motorlar değil diğer 250cc ss ler.

hosşbuldum saolun.Birde yamaha yzf r125 öneriyolar görüntüye önem veriyosan daha iyi diyolar?

oturuş pozisyonu itibariyle ninja 250 ve yxf r125 bana çok da yeni başlayan materyali gibi gelmiyorlar

zorlayıcı oturuşları. eğer ssci olucam büyütünce diyorsan mantıklı olabilir

yzf 125r yi almayı kafaya koydum fakat almadan önce bi eğitim alıyım diyorum .Ankarada böyle bi eğitim veren bi yer bilen varmı ,eğitimi ve ücreti hakkında bilgi verebilcek? Yani motoru alıp kendi kendime öğrenebilrmiyim bilmiyorum.Eğitim şart gibi

Hoşgeldiniz. Kendi kendinize öğrenebilirsiniz evet ama hatalarınız da çok olacaktır , eğitim şart her zaman imkanınız varsa eğitim alın ! bilinçli sürücü olmanız dileğiyle iyi forumlar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar