Ankara'dan Selamlar...

Sevgili dostlar...
12 yaşından beri motor tutkunuyum. Peugot mopedlerle başlayan dostluk, race'e, şimdi de cruiser'e dönüştü...:wiinkk:
Bu hafta Hyosung GV250 Aquilla aldım.:queen:
Adım Ekrem. Ankara'dan. Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi, Felsefe Bölümü öğrencisiyim. Umarım hiç kimsenin ihtiyacı olmaz, ancak kan grubum A Rh ( + ). (Tosun gibiyim, kan ihtiyacı olan arkadaşlar hiç çekinmesinler.) :bounce:
Motoru olan tüm arkadaşların, bütün hayatlarını motorlarının üzerinde ve yüzlerinde gülücüklerle kullanmalarını, olmayan arkadaşların da tez vakitte arzularına kavuşmalarını dilerim...
Sevgiyle
TEL: 0 542 299 58 42
0 312 419 78 51 - 419 48 16

aha bitane daha ateş hırsızı.buda ankara:mrgreen:
hoşgeldin pro:rendeer:
sık sık toplaşırız senide bekleriz.

Taklitlerimden sakınınız :p :mrgreen:

Şaka bir yana hoş geldin adaş :cherry: :mrgreen:

Bu arada yol yakınken nick'ini değiştir sonra çok karışacağız sanırım :cherry:

Her birinize sıcak selamlarınız için teşekkürler...
Ankara'lı dostlar, genellikle nerelerde olursunuz? Eğer toplaştığınız bir yer varsa, sığacak bi yerde bana ayarlayın...
Adaş kusura bakma, bu nicki aldığımda sitede bu nicle bi dost'un daha olduğunu bilmiyordum...Nicki nasıl değiştireceğimi anlatırsanız (çünkü bulamadım bi türlü:pale: ) hemen değiştireyim...
Herkese kucak dolusu sevgiler, büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden, öperim...:bounce:

Her birinize sıcak selamlarınız için teşekkürler...
Ankara'lı dostlar, genellikle nerelerde olursunuz? Eğer toplaştığınız bir yer varsa, sığacak bi yerde bana ayarlayın...
Adaş kusura bakma, bu nicki aldığımda sitede bu nicle bi dost'un daha olduğunu bilmiyordum...Nicki nasıl değiştireceğimi anlatırsanız (çünkü bulamadım bi türlü:pale: ) hemen değiştireyim...
Herkese kucak dolusu sevgiler, büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden, öperim...:bounce:

Skullhunter yardımcı olabilir aslında ama değiştireceğini sanmıyorum. Dİlersen millet seni çok daha fazla tanımadan yeni bir üyelik al :)

Hayır sorun değil de üstelik Ankara'dansın bir de :mrgreen:

Özel Mesajla bana mail adresini yolla mal grubumuza üye edeyim seni. Gmail tercih edilir :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar