ANKARADAN SELAM

Merhaba bir kaç senedir ankaradayım meslek gereği ankara grubu ekinlik vs var ise katılmak isterim tabi malum Ülkemizin içinde bulunduğu durum inşallah en kısa sürede düzelir ve düzeldiği en kısa zamanda bir arada olmak dileğiyle.
Ankara grubu bul beni :):):):):)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba bir kaç senedir ankaradayım meslek gereği ankara grubu ekinlik vs var ise katılmak isterim tabi malum Ülkemizin içinde bulunduğu durum inşallah en kısa sürede düzelir ve düzeldiği en kısa zamanda bir arada olmak dileğiyle.
Ankara grubu bul beni :):):):):)

Motosiklet modelinizi bilmiyorum, Ankara gurubunun dağ kadrosu burda gelmek isterseniz 😀

Ben de Ankara'ya kasım ayında taşındım.
Şu korona derdi bitsin, ufak bir buluşmaya davet etmek istiyorum Ankaralı motosiklet sürücüsü arkadaşları. Çayımızı kahvemizi demler, terasta sohbetimizi ederiz.

aleykum selamlar umarım bu dönemi atlatırız mümkün olan en hızlı sürede, cidden daraltıyor insanı

aleykum selamlar umarım bu dönemi atlatırız mümkün olan en hızlı sürede, cidden daraltıyor insanı

Ben de Ankara'ya kasım ayında taşındım.
Şu korona derdi bitsin, ufak bir buluşmaya davet etmek istiyorum Ankaralı motosiklet sürücüsü arkadaşları. Çayımızı kahvemizi demler, terasta sohbetimizi ederiz.

Merhabalar, bir süredir Ankara'da yaşayan forumda aktif sürücülere ulaşmaya çalışıyorum. Ankara'da canlı bir grubun olmaması çok üzücü, veya var ama içine kapanmış durumda bilemiyorum. :silent:

Ben şimdilik bir whatsapp grubu kurdum. Eskiler, yeniler, buradan bizimle iletişime geçebilirseniz çok güzel olur. Herkese sağlıklı günler.

https://chat.whatsapp.com/IQ2wXNQZcXL23lsFRoqyi7

ankaraya taşındım ben de. hep tek tabanca gibiyim valla buralarda. hele kışın herkes kendi kovuğuna çekiliyor. kuryeleri saymazsak bi ben manyak gibi karda kışta çamurda zevkine motosiklet sürüyorum galiba. :mrgreen:

Siz de forumda içinde Ankara geçen mesajları takip ediyosunuz sanırım. :mrgreen: Güncel konuyu hemen gördünüz. Gruba bekleriz. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------

-ZERO-,

Siz de forumda içinde Ankara geçen mesajları takip ediyosunuz sanırım. :mrgreen: Güncel konuyu hemen gördünüz. Gruba bekleriz. :)

Haydi o zaman, ne duruyorsunuz. Buyurun gruba :)

Merhaba, Ankara grupları var. bendekilerden biri ait olduğum üniversite grubu, diğeri de KTM Ankara grubu.

Ayrıca burası forumun çok kenarda kalan bir kısmı. Ben sıkıldığım için köşe bucak dolaşarak tesadüfen gördüm linki. Pek kimsenin bulabileceğini sanmıyorum.

Merhaba, Ankara grupları var. bendekilerden biri ait olduğum üniversite grubu, diğeri de KTM Ankara grubu.

Ayrıca burası forumun çok kenarda kalan bir kısmı. Ben sıkıldığım için köşe bucak dolaşarak tesadüfen gördüm linki. Pek kimsenin bulabileceğini sanmıyorum.

MT Ankara il grubunda da paylaştım, başka nereye atabilirim içeriğe uygun olacak şekilde bilmiyorum :)

Duke 390 kullanıyorum ben de, KTM Ankara grubuna dahil olmayı isterim. Yardımcı olabilir misiniz hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar