- Konu Yazar
Motorumu bugün aldım. Ankara/Çankaya
İlk motorum 2 senelik hayalimi gerçekleştirdim.
Racing Blue R25
Shoei kask
Yamaha yazlık omuz,dirsek ve bel korumalı bir mont
Yamaha Avuç içi ve dışı korumalı deri bir eldiven
Dizlikler
Yamaha Motorsiklet korumak için takoz
Çift zincir ve disk kilit aldım. Pek bilgi sahibi değildim akıl danışıcak fazla kimse yoktu. Forumu kurcalayarak tamamladım ekipmanları.
Ama tabiki yeniyim ve hala cevaplarını alamadığım sorular ve motor sahibi olduğumda doğucak sorunlar için aranıza katıldım. Şimdiden herkese iyi forumlar, keyifli sürüşler.
1) Oturduğum mahallede motor çalınma olayları duydum. Muhafaza edicek bir kapalı garajım vs. yok. Bu kilitleri nasıl kullanırsam daha caydırıcı olur yada kendim nasıl bir koruma yöntemi geliştirebilirim.
2) Orjinal lastiklerle oynamalı mıyım ?
3) Kullandığım motorda vites yükseltirken debriyaj kullanmayabilir miyim ?
4) Verebileceğiniz her türlü ekipman, aksesuar ve akıl tavsiyelerini ciddiye alacağım.
İlk motorum 2 senelik hayalimi gerçekleştirdim.
Racing Blue R25
Shoei kask
Yamaha yazlık omuz,dirsek ve bel korumalı bir mont
Yamaha Avuç içi ve dışı korumalı deri bir eldiven
Dizlikler
Yamaha Motorsiklet korumak için takoz
Çift zincir ve disk kilit aldım. Pek bilgi sahibi değildim akıl danışıcak fazla kimse yoktu. Forumu kurcalayarak tamamladım ekipmanları.
Ama tabiki yeniyim ve hala cevaplarını alamadığım sorular ve motor sahibi olduğumda doğucak sorunlar için aranıza katıldım. Şimdiden herkese iyi forumlar, keyifli sürüşler.
1) Oturduğum mahallede motor çalınma olayları duydum. Muhafaza edicek bir kapalı garajım vs. yok. Bu kilitleri nasıl kullanırsam daha caydırıcı olur yada kendim nasıl bir koruma yöntemi geliştirebilirim.
2) Orjinal lastiklerle oynamalı mıyım ?
3) Kullandığım motorda vites yükseltirken debriyaj kullanmayabilir miyim ?
4) Verebileceğiniz her türlü ekipman, aksesuar ve akıl tavsiyelerini ciddiye alacağım.