çok teşekkürler anladım anlıyacağımı bu iş zor iş diyorsunuz hemen olmaz diyorsunuz korkuttunuz gözümü sağolun

ben 206 gtim la devam ediyorum yola
Sen motordan korkma ki hükmedebilesin abi, korkarsan o sana hükmeder istediğini yapar sana.
Motor sevdası 206 GTI' a benzemez abi

bende de araba var, ama yaz gelince arada bir çeviririm kontağını, sen bence abi 125 cc bir ybr veya cbr al,aprilia alma

170-75 yapıyor

250 cc 4 zamanlı makinanın hızını yapıyor yani. (AMA ASLA ÇİN MALI ALMA!

ehliyetini de alırsın a2 ( var mı bilmiyorum sende) Alabilirsen sürüş eğitimini de alırsın, ankaranın boş bulduğun yollarında başlayarak binersin,
Ki zaten 125 cc bi motorsiklete bindiğin zaman bile iyi ki 1000rr almamışım başlangıç için dersin, belki yetmez bi süre sonra değiştirirsin.
Motor sevgisi çok başka, hele arkadaşlığı daha başkadır, anlatılmaz. yeni tanıştığın bi motorcu arkadaşın bile en iyi mahalle arkadaşı gibi olur, hele bi de ufak ta olsa gezilere gidilirse, ondan sonra acele etmeden 250 500 veya 600 diye binersin. 600 cc seni bence çok çok tatmin eder. ne de olsa kadran 280. rahat 250 yaparsın.
Sesleri zaten aşağıki mahalleden duyulur. Bende o ses bitiyorum, hergün iş yerimin önünde defalarca geçiyorlar, ama ben 600 cc alacak param olmasına rağmen, ailemi sevdiklerimi en başta kendimi düşünüyorum, ya racing'in acemiliği ile kaza yaparsam diye. Hayatım mahvolur. büyük makinelerin affı yoktur abi.
Hemen 600 cc ile başlayıp 2 gün sonra posta gazetesinde görmek istemeyiz kimseyi

güvenli adımlarla ilerleyerek belki de motorsiklet grubuna girerek sürüşüne sürüş zevkine zevk katarak ilerlersin abi. bi bakmışsın ki gazetelerde gururla yer alan x motorsiklet grubu şurdaydı yazılı bi gazetede boy vermişsin, bende ordaydım demen bile sana yeter..
İnş bi motor alır, kazasız belasız binersin, seni de aramızda görmekten mutlu oluruz.
Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise olsun..
( biraz fazla mı oldum ne ?

bi hatam, bi bilmişliğim varsa affola