ankaradan merhaba :)

Hosgeldin.Hayalındeki motora en kısa surede ulasırsın insallah.Forumda kalıcı olman dılegıyle

ben şöyle bir baktım 92 öncesini bulamazsın gibime geliyor.gelsende parça bulması dert bozulduğu zaman.al 1500ytl'ye 92-3 model birşey bin işte.daha eskisini e-bay'den bulursun getirtirsin ama çok dertli.salla gitsin.

15000 e bulunur mu acaba :))
ben bı tane gordum ole dıerler 2-2.5 ıstıo gıbı :(

eskısehıre de merhaba bız orda cok etkınlık yaptık eskısehırlı olmanın da awantajıyla selamlar eskısehır:)

istanbulda var 1500ytl'ye px200.resimlerine göre temiz.motordan anlayan arkadaşlardan birine rica edersin bakar,beğenirse satın alırsın.

Tercihini biraz da kullanacağın yere göre belirlesen iyi olur. % kaç asfalt, % kaç stabilize yol, uzun yolda mı yoksa kısa sürüşlerde mi kullanacaksın, sadece okula gidip gelmek için mi kullanacaksın, yoksa artık senin hayatının önemli bir parçası mı olacak?

Sadece tipine göre karar vermek ilerde motosiklet keyfini eziyete dönüştürebilir.

Neyse hoş geldin :)

ew okul arasında dusunuyorum sehır ıcı kullanıcam bunun ıcın umarım uygundur vespa :)
ama eskısehır yolunu kullanıcam okul yusunden 8 serıtlı bır yol halıne getırlıyor bu konuda bıraz korkuyorum acıkcası aracların motorlara olan tepkısınden...

e bencede kork zaten...hele ankarada ben arabaya sürmeye ile korkuyorum.abi inanmazsın batıkent tarafına giden dümdüzzzz bir yol var refüjlü filan,adam nasıl yapıyorsa arabasını refüje çıkartıyor.kaç tane gördüm.ankarada trafik çok kötü ya.

“Mutluluğa giden yolda her şey mubahtır.”
Hayallerin peşinden koş derim..

aramıza hoşgeldin.bende ankaradayım.umarım istediğin vespa'ya kavuşursun.
ankardaki buluşmalarımızda görmek isteriz senide.msndende yazabilirsin istersen.sormak istediğn bişey olursa yardımcı olalım. [email protected]

umarım istediğin motoru alabilirsin, ünv yıllarında benimde hayalimdi. bilirim nasıl bir sey kavusamamak hayallerini süsleyen o "eşek arısına"
olay motorsiklet olunca insanların bakışlarının değişmesini,size destek vermemelerin de nasıl bir şey olduğunu biliyorum ama bende herkese inat alcam inşallah motorumu.

aramıza hoşgeldin melis. umarım en kısa zamanda aradığın motosiklete kavuşursun:rendeer:
woswos'un da varmış, kıskandım walla seni:)

hoşgeldin motor senin...(bende motor almadan önce uye oldum sonra da motor geldi )

tesekkur ederım umarım esek arıma kavuscam ..
vosvosum ılk adımdı hayallerıme 3 yıldır benımle :)) darısı wespamla ...

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar