Ankaradan Merhaba

Merhaba Arkadaşlar.

Ben Ankara'dan Mehmet çocukluğumdan beri süregelen motorsiklet merakım var ama şimdiye kadar bir motosiklet almak nasip olmadı. Birkaç aydır motorsiklet modellerine ve yorumlarına bakıyordum; Yorumları okurken Forum'unuzu gördüm , forumdaki yorumlar ve kalite hoşuma gitti. Ben de üye olmak muhabbetinize katılmak istedim.

Artık bu yıl Ankara'da sezon kapandı ama önümüzdeki yıl için kafamda 2 choopper modeli var. Birisi yılların klasiği Kawasaki EN 500 diğeri de tarzıyla hoşuma giden Hyousung GV650.

Hepinize hayırlı kazasız belasız günler.

Valla havalar yumusak gidiyo sezonu erken bitirmissiniz. Hosgeldiniz bu arada.

Ben de yapraciktayim.

Merhaba arkadaşlar araya bayram tatili girince cevapları görmemişim. Ben Ankara Eryaman dayım.

herkese merhaba bende yeni üyeyim. ankara keçiörendeyim normalde aracım var (corsa gsi) ama motor ilgim çok daha ön plana çıkıyor. 250lik bir racingle başlamak istiyorum fakat öncesinde özel ders verebilecek kimseler var mı ? yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Dur usta ne sezonu bitirmesi daha :D kisin zaten kardan motora dokunamicaz bile hala binebiliyoken binelim.

Kimse bişey yazmayacak mi bana

hoşgeldin halilcan arabadan motora geçmiş biri olarak arabayı çok özlüyorum ama para kazanana kadar idare edecez halimize şükür.
Motoruyla özel ders verecek birini kolay kolay bulamazsın zira yere düşünce kırılan şeyler bunlar. Tecrübeli abilerde genelde yüksek cc kullandığı için onlarda yardımcı olamaz.

herkese merhaba bende yeni üyeyim. ankara keçiörendeyim normalde aracım var (corsa gsi) ama motor ilgim çok daha ön plana çıkıyor. 250lik bir racingle başlamak istiyorum fakat öncesinde özel ders verebilecek kimseler var mı ? yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Ozel dersi herhangi birinden alma ankarada var egitim veren yerler. Ulusan motor, kaan tuna, atom karinca soner. Adi bilinmisler bunlardir ankarada.

Webden buldum hepsini bakalım fiyat alcam çok teşekkür ederim dostum Sağol 😊😊

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:47 ----------

En iyisi kurslarmış ona kanaat getirdim :) teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar