Ankara'dan Merhaba

Merhaba Motosiklet.Net Admin ve üyeleri,
Adım Aykut Gelener. Ankara'da yaşıyorum. Yaşım 43. Aslında forumunuza 1-2 haftadır giriyorum ve tecrubelerinizden faydalanıyorum. Diğer sitelere de baktım ama içerik olarak tatmin edici bulduğum için üye olmaya karar verdim.
Motor tecrubem 10 yıl öncesinde başladı. Yamaha scooterla başladım. Araba kullanmayan birisi olarak (95den beri ehliyetim var ama hiç kullanmam. Sevmem de) bana çok çekici geldi. Bir süre işgüç sebebiyle ara verdim. 3 yıl önce Honda XL200 ile tekrar başladım. Bir süre önce motorum çalınınca (çok memnundum) 2000 model BMW F650GS aldım. Şimdi havaların daha stabil olmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Her zaman kendimi bir acemi olarak değerlendiriyorum ve sürüşümü de risklerden arındırmaya çalışıyorum. Tecrubelerinizin bana katkı sağlayacağına eminim. Hepinizle tanışmak güzel. İyi forumlar...

Hoşgeldiniz, biz Ankara MT olarak düzenli buluşup görüşüyoruz,sizi de aramızda görmek ümidiyle;

http://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/10125-%5Bankara-mt%5D-motosiklet-grubu-1572.html

Çok memnun olurum. İşleri güçlerin takvimine göre ben de çok isterim tanışıp, görüşüp, bir etkinliğe katılmak.

Merhaba Aykut abi,

Foruma hoş geldin. Ben de yeniyim :) Kocaeli'den.

Nisan'da motosikletimle Kocaeli-Ankara yolculuğu planlıyorum.

Merhaba İsmail, şimdiden sana iyi bir yolculuk diliyorum. Geldiğin tarihte işler müsade ederse ziyaretini beklerim. Benim işlerde çok seyahat olabiliyor. O dönem Ankarada olursam tanışmak isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar