Ankara'dan Marmaris'e Yolculuk

Tanışma bölümünde selamı mı verdikten sonra sıra geldi asıl konuya :)

14 Temmuz 2007 sabahı Ankara'dan Marmaris'e Yola çıkıcam ve 1 hafta tatil yapmayı planlıyorum arkadaşlar .... sorun şu ki ... ben tek başıma o kadar uzun bir yola motorla çıkmak istemiyorum ... eğer marmaris tarafına giden varsa o tarihde ... lütfen bu konu altına bildirsin ... ne kadar kalabalık ... o kadar iyi diye düşünüyorum ... şimdiden herkeze teşekkürler :)

benimde marmaris planım var fakat tarihi kesin değil iş yerindeki izin durumlarına göre değişecek. ayrıca izmir'e kadar feribotla gitmeyi düşünüyorum. bakalım, daha çok zaman var.

slm bende ankaradan omer, bende bodrum cıvarına gıdıcem o tarıhlerde ama bakalım nasıp, bırkac arkadasım ıle berraber,olmadı bıse katılırsın hep beraber gıderıss, yada gaslarıs,bende 2006 r1 var , arkadasımd da 2006 1000rr var,bır arkadasımda da 600rr vardı satıı. ıyıce gaslarıs, ama yol cıdden cok uzak ve zaman zaman yeter artık bıtısn bu yol dedırtıyor, ama zevkı bambaska uzun yolun, bır ara tanısırıs cunku ankarada racıngcı az ve hepsı ayrı telden calıyor...gorusmek uzere...

slm bende ankaradan omer, bende bodrum cıvarına gıdıcem o tarıhlerde ama bakalım nasıp, bırkac arkadasım ıle berraber,olmadı bıse katılırsın hep beraber gıderıss, yada gaslarıs,bende 2006 r1 var , arkadasımd da 2006 1000rr var,bır arkadasımda da 600rr vardı satıı. ıyıce gaslarıs, ama yol cıdden cok uzak ve zaman zaman yeter artık bıtısn bu yol dedırtıyor, ama zevkı bambaska uzun yolun, bır ara tanısırıs cunku ankarada racıngcı az ve hepsı ayrı telden calıyor...gorusmek uzere...

zaten tanışmakta fayda var ... tanışma bölümünde belirtiğim gibi bu benim ilk motorum o nedenle tek çıkmak istemiyorum uzun yola .... motorum temiz bir motor sorun çıkartıcağını sanmıyorum ama yol hali belli olmaz. bildiğim kadarı ile marmaris yolu motor için tehlikeli bir yol ... o nedenle gazlamak .... pek iyi bir fikir olmayabilir .... evet yol bitsin diye yalvaracağımıza eminim çünkü racing gerçekten vücudu çok yoruyor ... diğer motorlardan emin değilim ama racing çok yorucu oluyor gerçekten ... ama dediğin gibi çok zevklii ve keyifli bir yol olucağından da eminim

kardeşim geldiğin zaman haber ver
muğla mt'ye bekleriz

muğladan geçeriz zaten .... o nedenle neden olmasın ... muğlada bir mola veririz yani :)

benimde marmaris planım var fakat tarihi kesin değil iş yerindeki izin durumlarına göre değişecek. ayrıca izmir'e kadar feribotla gitmeyi düşünüyorum. bakalım, daha çok zaman var.

seninkinide kısmet artık dediğin gibi çok zaman var ... zaman gelsin bakarız :)

bu arada biz 600lüklerle arkadan geliriz artık :D

Son düzenleme:
bizim de oyle bir guney turu planimiz var 3-4 ss le cikiyoruz, ayrica olmez kalirsak buralarda baska bi tarihte de ben antalya ya gidiyorum, haziran bi gelsin netlesir durumlar ama denk gelirse guzel olabilir :cat:

Selamlar! ben de o tarihlerde bir gezi planlıyorum, ankaralıyım aslında ama İstanbuldayım şu an belki o tarihlerde ankaraya gelirim ordan beraber çıkarız marmarise yola.

çok iyi olur walla gördüğüm kadarı ile gayet hareketli bir site burası .... iyi ki üye olmuşum yani .... yanlız kalmicam o uzun yol boyunca gibi görünüyor :)

valla benımde bodruma gitme olasılığım %99 ama tarihi hiç belli değil.hazıran ,en gec temmuzda ordayım.eylul gıbıde donerım,,,
henuz bunlarrı konusmak benım ıcın erken ama yaza dogru gerekirse bi başlık daha acar tarıhler bellı olunca hep beraber yola cıkarız. 3-5 gnu kaydırır ayarlarız herkeze gore

istanbul-izmir arası feribot var yorulmaya değmez derim ben.

yorulmak değil :) asıl iş zaten uzun yola çıkıp eğlenmek ... ben yorulmayı severim şahsen :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar