Ankara'dan İstanbul'a MCT250 nasıl gelir?

yaa akadaşlar. aklıma geldide, bende ehliyet yoq. bi sorun çıkarırmı memur amcalar acaba? Ehliyet 125cc ye kadar müsade ediyor. Karışık bi hikaye :) ben araba ehliyetini almanyadan aldım. benim zamanımda ehliyet alanlar 125cc kadar kullanabiliyo.
inşeallah sorun çıkmaz

Hımmm ehlıyetınız yoksa yakalanmadıgınız surece bır sorun yok ancak yakalanırsanız motorunuzu ( eger bısıler yapamazsanız ) baglarlar..YOlda cevırme olabılır olmayadabılır artık bırazda sans..

Benim vaktim uysa atlar gelirdim Ankaraya. Hem seni hemde maciti getirirdim sağ salim İstanbul'a. Yalnız MCT nin standart sissy barı ve selesi ile yolculuk sıkıcı olabiliyor. :)

sissy bar:yolcunun arkasına yaslandığı apara
sele: yolcunun arkasına yaslan madan önce üstüne oturduğu yer...tabi aynı zamanda sürücünün otorduğu yerede sele deniliyor:)

Selam arkadaşlar.
1500 YTL ye güzel bi MCT250 buldum. bugün alacağım inşeallah.
Dikkat etmem gereken hususlar nelerdir alırken?
Belli bi hastalıkları felan varmı bana ilerde büyük sorunlar yapacak?
TŞK

Rodajı tamalamış motor ise 85 90 arası fazla tıtreşim olmuyor yap bakımı bin gel derim yeterki trafi ye cıkmana bir mani olmasın ehliyet gibi

Fatih kardes hala götüremedin mi maciti?? Atla gel bea otomanda en sagdan 100 le git hic bisey olmaz

binerek diyorsunuzda amcamın a2 ehliyeti yok motoru bağlatıp cezayı yediğinde bunların ödemesini siz yapmayacaksınız sanırım...

o yüzden kendi motorunuzmuş gibi düşünüp cevap vermek daha mantıklı olur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar