Ankara'dan İstanbul'a MCT250 nasıl gelir?

Selam arkadaşlar

Yıllardır istanbul trafiğinde günde 4 saatimi harcıyorum ve dünyanın benzinini. Sonunda tak etti canıma. bir motor alacam dedim.
Ankarada babamın kullanmadığı bir mct 250 yatıyor. Onu istanbula nasıl getiririm? kullanarak 250 lik bir motorla yol bitmez yahu :) hem benim için biraz tehlikeli görünüyor. bir minibüs felan kiralasam o masrafa değmez. orda motor dururken burdanda tekrar bi motor almak mantıklı değil.
Vallahi nasıl yapacağımı şaştım. Bir tavsiye verin bana arkadaşlar. Beni bu istanbulun trafiğinden kurtarın :)
TŞK

Selam arkadaşlar

Yıllardır istanbul trafiğinde günde 4 saatimi harcıyorum ve dünyanın benzinini. Sonunda tak etti canıma. bir motor alacam dedim.
Ankarada babamın kullanmadığı bir mct 250 yatıyor. Onu istanbula nasıl getiririm? kullanarak 250 lik bir motorla yol bitmez yahu :) hem benim için biraz tehlikeli görünüyor. bir minibüs felan kiralasam o masrafa değmez. orda motor dururken burdanda tekrar bi motor almak mantıklı değil.
Vallahi nasıl yapacağımı şaştım. Bir tavsiye verin bana arkadaşlar. Beni bu istanbulun trafiğinden kurtarın :)
TŞK

cevabını yazmışsın ama GÖREMEMİŞSİN yaw :)

neden kullanarak gelmezmiş? RAhat RAhat Gelir. yeterki O motoru getirme niyetinde ol.. Valla Kelepir Motor bulsam gidip Gaziantepten TEkirdağ GEtirmessem ÖZer Demesinler bana :mrgreen:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Ankara İstanbul arasındaki yol çok keyifli geze geze sağa sola bakına bakına yavas yavas gelinebilir tüm gününü yola ayırcaksın

kullanarak.. nolacak yaw 3 - 4 şeritli yol..otobanda en sağ şeritten 80 - 90 km ile takıla takıla gelecen... 490 km yol 6 - 8 saat aralığında gelirsin..

binerek gelinir, ama titreşimden bi tarafın işleyemez hale gelir :p

Binemem dersen bi minibüs bul at arkasına getir sende öle demissin zaten en mantıklısı o.

binilerek gelinir. Şahsen bende bir mct kullanıcısıyım. mermok festivali için Marmarise MCT ile gidip geldim. İzmire molalarla beraber 5 saatte vardım. Motorunun bakımları tamamsa atla gel keyifli bir yol olur bence.

Trenle getirirsin... Bagajda. Sağlamca bağladığın zaman hiç bir problem
olmadan hemde çok ekonomik olarak yolculuk yaparsınız...

Zamanında Ankara'dan İstanbul'a kendi motorumu trenle götürüp trenle geri getirmiştim. Bazı trenlerde yük vagonu veya posta vagonu oluyor bu trenlere eşye alıyorlar. Motosikleti alırken deponun boşaltılmasını istiyolar. Depoda 2 litre civarı benzinle istasyona giderseniz boş bir kola şişesine benzini aktarıp gideceğiniz yerde de tekrar depoya koyup yola devam edebilirisiniz. Yalnız forumda geçenlerde bir arkadaş demiryollarının artık eşya taşımadığını söylemişti bu konu araştırılmadan yola çıkılmamalı.
diğre yollar şöyledir:
otobüs firmalarıyla görüşüp bagaja alacak bir firma bulunabilir (alıyolar valla özellikle küçük firmalar)
Nakliye ambarlarıyla görüşülüp giden bir kamyona yüklenebilir. Makul bir fiyata pazarlık sonucu ulaşılabilir ancak motorunuz hem yüklenirken hemde indirilirken başında durmanız sizin yararınıza olur. Kamyona yükledikten sonra otobüsle çok rahat kamyondan önce İstanbul'a varabilirsiniz.
Binerek götürme işi aslında en kolayıdır ama motosiklet tecrübesi ehliyet falan gibi şeyler ister.

A2 ehliyetin var mı?

varsa sabah erkenden binersin, boluda molanı verirsin, öğleden sonra istanbul'da olursun.

çok da keyifli olur,

daha sallanırsan yağmur-çamur zamanı başlar, yol bitmez , eziyet olur.

Selam arkadaşlar

TŞK

Masraflari karşila ben getiririm:wiinkk:

Selam arkadaşlar

TŞK

İstanbul'da motosiklet kullanmak mı ?
Bir daha düşün istersen :)

yucika nın dediği gibi benzin ve motor yağını boşaltırsın birde gidonu söküp baloncuklu poşetle sararsın otobüsün bagajına atarsın bu şekilde gelir.Ayrıca bu yöntemi uygulayan çok galeri var yada ağaç bi kasa yaptırıp nakliye firmasıyla da getirebilirsin.Ama ben olsam direk biner gelirim,hem uzun yol tecrübende olur.

Masraflari karşila ben getiririm:wiinkk:

walla emanet motor kullanmak istemem tanımadığım muhabbetimin çok iyi olmadığı birinin sonuçta çok yakın arkadaşının al parçala senden değerlimi düşüncesiyle(ki bunu bu şekilde düşünüyorsa lafta kalmadan) başka birinin daha farklı düşüncelerle motorunu almak kullanmak çok farklı eziyetlerdir. hemde kendi motorum değil sonuçta çokta zevk alacağımı sanmıyorum insanın kendi makinasını kullanmaktan alacağı zevk daha fazladır...

akradaşım bence koy otobüsün altına getir hem rahat bi yolculuk olur hemde motorunu düzgün bağladığın sürece hiç birşey olmaz arkadaşım 2008 600rr'ını kaç kere antalya kemere götürüp getirdi bu şekilde hiç bişeyde olmadı ama trenlede düzgün bi şekilde bağlayarak getirebilirsin aynı şekilde masrafında az olabilir dedikleri gibi ama taşımacılığnı bi araştır diyorum:cat:

250 MCT ile en güzeli binerek gelmek.. Arıza yapmaz kolay kolay :)

Ama baska türlü Otobüsler kalkıs noktasından alırlar bi yolcu parasına :)

Hadi Bismillah :)
Atlayıp getirecem valla.
Arkadaşlar 1 haftaya kadar haber gelmesse benden, Lütfen Fatiha'larınızı esirgemeyin :) (Allah korusun)

Valla acayıp de gelınır ne var Allah askına.. AMa yatan bı motorsa cıkmadan once Bujılere Hava fıltresıne yagına vs vs bı baktır ogle cık...Zaten cok mola vereceksın cunku acayıp tıtrıyo bu MCT denen melet :) Valla benım arkadas 2 kere Kuşadası - İstanbul yaptı o motorla :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar