Ankara'dan herkese selamlar

Merhaba, Foruma yeni üye oldum. 2014 Model Honda CBR500r kullanıcısıyım. CBR500r ilk motorum ve Eylül 2017 den bu yana Ankara çevresinde gezinmekteyim.

Aynı zamanda Sakarya'dan gelen bir yol bisikletcisi olduğumdan uzun süreli gezilere alışkanım.

Motorsiklet ehliyetimi ve eğitimi Ankara Motto Akedemiden aldım. Bir de üstüne Motosiklet Hakimiyet Eğitimi aldım.

Motorsikleti aldığımdan bu yana sadece 1500km yapabilmişimdir.

Herkese Merhabalar!

23596113_296520397519108_7999936480736706560_n.jpg

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Öncelikle hoş geldiniz, sonralıkla neden 1500 ? Ben 50 cc motorumla ilk ay 1000 km'yi devirmiştim, siz o aletle nasıl yerinizde durabiliyorsunuz? :) Apaçi tabiriyle "fişşeq" gibi motosikletiniz var :pl:

Aldigimda zincri bakimi gelmisti. Servis değiştirmeden km yapmayı tavsıye etmedı. Benimde o yüzden uzun tura çıkmaya içim sinmedi. ocakta zincir ve 24bin bakımını yaptım. Bahara hazırım.

Birde arabada var. İş ev arasıda yürüme mesafesi. Anca hafta sonu bir iki saat vakit bulabildim. e bir kış her ne kadar kar vs çok yağmasada.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba , Ankara'nın hangi ilçesinde o şekilde bıraktınız motoru . Oldukça risklidir buralar 😊

Çankaya. Başlarda biraz paranokoyaktım ama simdi içim rahat biraz daha. Ama yine de motorun güvenliği hakkında ödemivimi yaptım diyim. Bu konuda pek koşumamak en iyisi diye düşünmekteyim. Nede olsa tüm önlemler bir yere kadar.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çankaya iyidir bir nebze , alabildiğiniz tüm tedbirleri alın yinede.Motosiklet gurubumuz var , gezilere katılmak isterseniz numaranızı özelden atabilirsiniz.

marabayın.
muhiti emek'e benzettim. 72 sokak olabilir :)
iyicene sağlam zincirleseydin hayvanı, koparır gider birini ısırır, uğraşırsın :queen:

Geçen malazgirt yolunda birisi tek teker gidiyordu. Bu motora da çok benziyordu :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------

marabayın.
muhiti emek'e benzettim. 72 sokak olabilir :)
iyicene sağlam zincirleseydin hayvanı, koparır gider birini ısırır, uğraşırsın :queen:

Donanımhaber ifşa tim ekibindensin sanırım :pl:

Hoşgeldin Mehmet Emre,
Kazasız sürüşler dilerim.
Dün Bilkentte eğitim vardı kaçırmamışsındır inşallah.

@SAFETY hiç haberim olmadı. Mesaiden ötürü zaten katılım şağlayacak vakit bulamazdım.

@YasinC ön kaldırmayı bilmiyorum ve açıkcası pekte hevesim yok öğrenmeye.

@KUVVETMİRA dikkat ediyorum hayvana gözüm hep üstünde. :thumleft:

Hoş geldınız
Motorunuz maşallah çok guzel
Bende hafta sonları çevre yolunu bir turlarım yagış yoksa.
Karşılaşmak ümidi ile gule güle kullanın

Hoş geldiniz ben de arasıra hafta içi öğle arasında binebiliyorum motora :) Beraber güzel geziler yapmak dileğiyle

İyi ki motorunu aldıktan sonra üye olmuşsun. Yoksa şu anda cbr125 sahibiydin. :)

@karaca3, @mombohunter tesekkurler, ayni dilekleri paylasiyoruz. bende ogle arasinda senin gibi geziyorum incek taraflarini. hafta sonlarida cevre yolu polatli.

@mustick aynen.. aslinda ben motoru almadan once baya bi arastirma vs yaptim. motor guvenliginden en iyi baslangic motoru vs konularina kadar. cbr500r hata affeden bir motor. cbr600rr gibi bir motor degil zira.

belki cbr125 onerileri dogrudur ama belli bir yas icin ama. arabada belli bir trafik tecrubesi vs olduktan sonra dusuk cc motor gereksiz zaman kaybi olur diye dusundum. oyle de oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar