Ankara'dan Ege Turu

Ankara'dan iki motosiklet iki kişi olarak planda evvela Nallıhan, arkasına da Sorgun'da bi gece çadır kampı yapıp dönme niyeti ile çıktık d.berkay nickli arkadaşım ile. Nallıhan'a gelmişken Erhan abimizi ziyaret edelim, XT 600 makinesine bakalım belki Berkay alır diye Gölcük İzmit'e geçtik, oradan bisiklet yarışlarını izleyelim diye Bursa tarafına, hadi oraya varmışken Çanakkale dedik, derken kendimizi Akyaka'da bulduk en son :)

Hemen hemen her gittiğimiz şehirde bir tanıdık olması bize büyük avantaj sağladı, ufak tefek aksilikler ile keyfe keder şeylerle 11 günde 2700 km yapıp döndük :)

Kısaca rota; Ankara-Nallıhan-Gölcük(izmit)-Yalova-Bursa-Bandırma-Çanakkale-Ayvalık-Cunda-İzmir-Kuşadası-Marmaris-Akyaka-Denizli-Afyon-Ankara

Nallıhan'da bir kurt kafatası ile başlayalım :)

Gölcük

Bursa kamp yerimiz Atatürk Kent Ormanı

Bandırma

Çanakkale'de teyzemin torunları Berkay'ın motorla eğlenirken :)

Bozcaada Vapuru ve sahili :)

Kilitbahir

COnkbayırı

Assos (Behramkale)

Cunda Adası

Cunda'da çadırın içinden bir çekim, uyandığımız manzara

Şeytan Sofrası

Efes Antik Şehri

Meryem Ana'nın virajlı yollarında lastik alarm vermeye başlamıştı

Söke, bizi ağırlayan Rebiş ailesinin fabrikası ve pamuk arazileri

Kuşadası ve konuk olduğumuz ev :)

Yatağan

Gökova

İncekum, Marmaris :)

Azmak kenarındaki Çadırımız, Akyaka

Pamukkale'de çadır kampımızın manzarası

Benzin bitti :D :D

Seyahat sonrası biten lastiğim ve motorun bakıma girip lastiğin yenilenmiş hali :)

geziye bir kuru kafa ile başlamanız ilgi çekici olmuş,iyi gezmiş ve iyi eğlenmişe benziyorsunuz ,hep güzel yerlerde gezmiş bizleri de oralara götürmüş oldunuz ,bende olsam kesinlikle oraları gezerdim,paylaşım için teşekkürler , bu arada motorun lastiklerini kaç tl ye değiştirdiniz ve ne marka ,size bundan sonraki hayatınızda kazasız ve cezasız sürüşler dilerim.saygılarımla...

Tebrikler sağsalim döndünüzya yeter.Bu arada deli oldugunuzu biliyordum ama nallıhan diye cıkıp Ege turu yapacak kadar oldugunuzu bilmiyordum. :) Neyse sizi özledik biz bayramda Işık dağında yada Çamkoruda olucaz bi ara görüşelim gitmeden.Birde kimin benzini bitti ve nasıl çözdünüz sorunu ?

Saolasin Hürkan abi. Ankarada olursam bakarız durumlara.

Benzinlik yakındı zaten, paraşüt ipiyle çekerek hallettik.

Mesut bey teşekkürler, lastik Michelin Pilot Road 3 190-55-17 fiyatlar internette dolandigi dolaylarda :)

Güzel bir ege turu olmuş,keşke bodrum ada bir gece ayırsaymışsınız ,tanışır sohbet ederdik.bir daha kine beklerim.teşekkürler paylaşım için

böyle plansız programsız, doğaçlama gezilere bayılıyorum. Yorulduğun yerde kur çadırını, vur kafayı yat. Aranızda ben de olmayı isterdim.

İşte gezi budur :) teşekkürler

Bende şimdi baba ocağı nallıhandayım

Tekirdağ'dan geldik

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İlk resimdeki kafa dinozor kafası yahu.... :p

Güzel gezmişsiniz... Tekerinize sağlık diyecem ama Fazerin tekeri pek sağlıklı kalmamış...
Sağlık olsun..Keşke gezi öncesi değiştirseydiniz virajları daha keyifli alırdınız...

10 numero 5 star... :rendeer:

böyle plansız programsız, doğaçlama gezilere bayılıyorum. Yorulduğun yerde kur çadırını, vur kafayı yat. Aranızda ben de olmayı isterdim.

Bir sonrakine katiyyetle bekleriz :)

Güzel bir ege turu olmuş,keşke bodrum ada bir gece ayırsaymışsınız ,tanışır sohbet ederdik.bir daha kine beklerim.teşekkürler paylaşım için

Yolum yine düşerse muhakkak uğrarız :)

İşte gezi budur :) teşekkürler

Bende şimdi baba ocağı nallıhandayım

Tekirdağ'dan geldik

Güzel memleket Nallıhan, yeşili bol :)

İlk resimdeki kafa dinozor kafası yahu.... :p

Güzel gezmişsiniz... Tekerinize sağlık diyecem ama Fazerin tekeri pek sağlıklı kalmamış...
Sağlık olsun..Keşke gezi öncesi değiştirseydiniz virajları daha keyifli alırdınız...

10 numero 5 star... :rendeer:

Motorum Yamaha değil, Suzuki :)

Gezi öncesi lastik cidden biraz daha gideri var kompozisyonundaydı ama motorun kendi yüksek ağırlığına ek olarak bizim yüklediğimiz yükler, sıcak asfalt, ara ara off kullanımlarım, bir kaç da ani gaz açışlar 2700 km'de bu hale getirdi :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kusura bakma yahu...
Bandit miş.. :)
Kırmızı olunca detaya giremedim..
Ayrı bir kırmızı hastalığı var bende... :)

Kazasız belasız binesin... :rendeer:

harika olmuş resimlerdeki manzaraya hasta oldum.

Lastik değiştirip uzun seyahatlere devam etmeniz dileğiyle.

Tebrikler

Gene gezdik ya la gece gece :)

güzel gezi olmuş tebrikler paylaşım için teşekkürler :rendeer:

Faceten takip ettik de buraya da eklemeniz on numara olmuş derli toplu hepsi bi yerde :) Bunlar deli çocuklar ya :D Sorguna gidiolar diye biliyorduk baktık türkiyenin yarısını gezdiler geldiler :D

arkadaş 2 gün diye çıkıp 11 gün gezmek nası bi lükstür ya..:) valla gıcık oldum:)

arkadaş 2 gün diye çıkıp 11 gün gezmek nası bi lükstür ya..:) valla gıcık oldum:)

Dışardan gerdek gecesi gelinin başına geleni bekar kızlar şaka sanarmış abi, yeni öğrendim bu lafı da bak. :)

Biz ya herro ya merro diye gittik erro abi, lakin Çanakkale'de para bitti. Eş dost akraba şu bu derken 50-100 gibi bizi ancak bi şehir atlatacak meblağlar geldi bana. Sonra kredi kartımın limiti doldu, cüzdanı kurcalarken hüloooğ bi baktım orada güzel bir kredi kartı, soy isim tutuyor babamla :)

Hem de bir değil iki tane, malum iki günlüğüne çıkacağız ya, ben hiç tedbir almamışım uzun yol için, babamdan kartların borçlarını ödeyip evine alışveriş yapmak için almışım, nası olsa yarın öbür gün döneriz diye bırakmamışım. Valla dedim yapacak bişey yok, en kötü döndüğümde motoru pedere devreder geçerim dedim, :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar