Ankaradan bir yeni bir üye daha :)

asm

Hoşgeldin.

Başlıkta Ankara'yı görünce konu çekti hemen :)

Bugün Demetevler Cemre Parkı(Bağdat caddesi) önünden geçtin mi? (hatta çiftlik kavşağı civarlarındada gördüm Derbi'yi;muhtemelen aynı motordu)

Kırmızı bir Derbi, kırmızı bir 600RR ve bir cruiser gördüm dediğim civarlarda.

aramıza hoşgeldin abicim kazasız belasız sürüşler dilerim tekerin hep düz bassın

Hoşgeldin.

Başlıkta Ankara'yı görünce konu çekti hemen :)

Bugün Demetevler Cemre Parkı(Bağdat caddesi) önünden geçtin mi? (hatta çiftlik kavşağı civarlarındada gördüm Derbi'yi;muhtemelen aynı motordu)

Kırmızı bir Derbi, kırmızı bir 600RR ve bir cruiser gördüm dediğim civarlarda.

evet o motor doğru görmüşsün :)

aramıza hoşgeldin ankaranın neresi aşağı ayrancımı yoksa :D ben istanbuldayım ama azbuçuk evip anarada bilirim oraları :D

bizim motorcu arkadaşlarda var oralarda başkent motorda falan çok takılırlar belki bilirsin ben her sene geliyorum ankaraya bazen canım sıkıldığında gazlıyorum :p

Son düzenleme:
Balgat mı????Ben de orlardayım yani yaza kadar ordaydım yeni taşındık ama yine uzak değil şimdi çukurambar.yoksa redlineye mi takılıyosun abi sen

Merhaba arkadaşlar ben boludan soner yeni üye oldum inşallah hep birlikte iyi ve paylaşımlı zamanlar geçiririz..

Balgat mı????Ben de orlardayım yani yaza kadar ordaydım yeni taşındık ama yine uzak değil şimdi çukurambar.yoksa redlineye mi takılıyosun abi sen

redline a takılmıyorum mekan değişiyo ulusan motoart gidiyoruz öyle genelde konya yolunda gazlarım ev konya yolu üzerinde çukurambar ada yakın bizim ev motorla 2-3dk filan sürer...

Gerçi Derbi etrafta çok bulunan bir motor değil. Aklıma geldi sizin motorunuz olabileceği :) (konuyu görünce)

zaten ankara da 2 tane gpr 125 r var diğer arkadaş pek binmiyormuş servisin dediği bu...

inşallah bir gün tanışmak nasip olur yaza bende alıcam inşallah gpr düşünüyorum ancak sorun çıkartıyor diye duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum sen canlı tecrübesin kullandığın için bilgilerinden yararlanmak isteriz.bir de çok tercih edilen bir model olmadığı için ikinciel satışta zorluk yaşanabilir diye düşünüyorum yoksa çok güzel bi alet.ben cbr125 düşünüyorum yenisi gelince oldukça güzel olmuş çok cüssesiz duruyo ama eskisinden iyidir

sorun çıkartıyo nasıl çıkartıyo iyi benzin almazsan iyi yağ koymazsan çıkartır problem yoksa problem yok bilmediğin yerden almayacaksın benzin ben aldım ve gece kızılayda çalıştıramadık makinayı ama başka problemi yok benzini yağını eksik etme iyi koy üzmez seni bide şehirdışında çok ekonomik benim makina herkes içer benzini filan diyo ama 12-13ykr yakıyo şehiriçi 17-18ykr hızlanması güzeldir filan şimdilik bu kadar yeter sanırsam...

asm

Hmmm bizim GT250R'lardan -şehir içinde- biraz fazla yakıyor galiba (gerçi 2 zamanlı makine;normaldir)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar