Ankaradan 3000 ytl ye kadar 5-6 eşit taksitle ...

Arkadaşlar ankaradan 3000 ytl ye kadar ki en fazla peşinat + 5 taksit olarak sağlam kefil vererek motor almayı düşünüyorum. uygun bulan olursa görüşmek isterim msn: [email protected]

arkadaşlar 0 2. el farketmez ama scooter düşünmüyorum işin gerçeği :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
jinlun a baksana arkadaşım

serbest ticaret yapıyorum kefilim herşeyim var ama kredi kartı kullanmıyorum ondan kaynaklı direk şahıstan düşünürse taksitle almak kış bitimide motoruma oturmak istiyorum aslında gönlümde yatan regal raptor ama neyse ilginize teşekkür ederim bu forumu çok seviyorum ben yaaa

arkadaşlar motor almaktan vazgeçtim motor bayiliği alıyorum yakında hepinize bilgi vereceğim saygılar :D

emreben

Dostum bayilik işi ne durumda aldınmı sattınmı yaptınmı birşeyler bize bilgi aktarmanı diliyoruz.

topic hortlatmayalım. anladık motorun satılık.:mrgreen: anasayfa senin yazılarınla doldu

güzel kardeşim gecenin bu vaktinde benim peşime mi düşdün bu kadar mı sıktı hayat seni. nereye ilan bıraksam topic hortlatma yok bilmem ne. bu mu yani çok mu bilmiş oldun bi şey mi yakaladın. motorum satılık satmaya çalışıyorum sende bundan muhabbet geyik mi yaratmaya çalışıyorsun..

evet :queen: çok net cevap oldu ama ilgili yerlere yazmanı tavsiye ederim. zat150 isteyene yazmışın mesela.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar