Uğur Hocam eline sağlık yine döktürmüşsün
Maşallah diyelim...
la bu ne vay koyim süper olmuş ben videoyu yamaha kendi hazırladı sandım sonra görünce çok felaket taktir ettim elinize sağlık.:cat:
Ellerinize sağlık harika bir çalışma olmuş. Gıpta ile izledim ayakta alkışlıyorum tebrik ederim![]()
1 r1 daha harcanmış![]()
![]()
maasallah, kazasız belasız. cok basarılı olmus.
Maşallah Allah kaza bela vermesinbu video sonrasında nazara gelmeyin
Büyüleyiciydi
Uuhh güzelmiş kazasız belasız
Gerçekten müze gibi yerlerde tutmak gerek bu tip güzel örnekleri bilene bilmeyene ibretlik göz güzelliği![]()
Çok teşekkürler hepinize arkadaşlar :thumleft:Çok güzel.
epey bi güzel olmuş, grenajları çinden falan mı sipariş ettiniz yoksa kendiniz yaptırıp boya vs işleriylede kendiniz mi uğraştınız?
@erro yaa :cherry: Karenajlar için epey bi photoshop'ta çalışma yaptım onların üstünden eskizler çıkarıldı, üretilen bazı parçalar tekrar tekrar boyandı son haline gelene kadar v.s. 2 ayı buldu süreç :cat:merdivenaltı üretim)
videoyu da samsung s2 ile çekmişler :queen::queen::queen:
Banka hesabımdan daha fazla koruma altında sorun yok :cherry: :rendeer:Fena olmuş maşallah kullanmaya kıyamaz insan bunu
Makina ben burdayım diyor resmen gözünüzün önünden ayırmayın hırsızı uğursuzu aman dikkat.
Ses başta bir garip gelse de çok kısa sürede alışıyor insan bi de üst devirlerde ciddi güzel bi ses varVarya harika olmuş profesyonellik heryer de kendini belli ediyorbizde Ankara dayız bi foto çekilmek isteriz motorla
maşallah hocam şu alet birde diğer 4 silindirli motorla la aynı prensipte çalışıp aynı sesi çıkarsa rn çok satılan motor olacak
Ben 2015 R1 sandım hocam kaldırın videoyu mazallah nazara falan gelirsin. Allah kaza bela vermesin
Evet ilk izleyenler inanmıyor genelde bir türlüHocam sen naptın yaa, o nasıl bir motor olmuş öyle, inan ilk başta inanmadım senin yaptığına yamahanın kendi videosu sandım ama altındaki açıklamaları görünce yuh dedim, sen bu videoyu Yamaha'ya gönder 1 hafta içinde seni geri aramazlarsa bende bu işi bilmiyorum, hatta 1 hafta içinde geri aramazlarsa söz senden o motoru satın alıcam :queen: benim ninja 300'ede yapalım böyle bişey hemen göndereyim sana motoru :queen: valla resmen pes dedirtti eline sağlık, ben kendimi zevkli sanırdım ama benden zevklileri varmış
Burada kalır gibi bu iş artık =DNinja videosundan sonra r1 bundan sonra ne olacak acaba![]()
TÜrkiye de hakkı verilen R1 gördüm, çok sevindim
Motosiklet harika görünüyor, kazasız, iyi günlerde kullanın
: ))))))emeğinize ellerinize sağlık, siz bu video yamaha japonya ya gönderinde işçilik görsün çekik gözlüler.
Evet epey emek var hem motorda hem de videodaEgzosun patlaması ve müziğin uyumu...Budur.
Hocam Elinize Sağlık Nasıl Yaptınız Prodüksiyon'da Neler Kullandınız Hangi Programlar Hangi Makineler Yazarsanız Seviniriz
Abi sen ne iş yaparsın ne yersin ne içersin de böyle muhteşem şeyler çıkarabiliyosun normal kafadan bu çıkmaz gibi sanki, Neyse satacak falan olursan ilanı ilk burda yayınla hocam emeğe saygısı olan alsın mesela benn: Rabbim nazardan korusun