Arkadaşlar ..... şimdi beni trafikte çevirip çevirip ... hangi gruptan olduğumu soruyor insanlar ...... benim haberdar olmadığım bir gruplanma mı var acaba?:silent: :silent:
benim masai ye talep yok kimse sormadı bugüne kadar gruptan mısın falan diye
Hiç başıma gelmedi ama...
Soruyu soruş tarzları nasıl? Bir şey anlaşılabiliyor mu?
Yani kısaca niyetlerini belli edecek bir davranış biçimi sezinlediniz mi?
Anlaşıldı...! çok basit şekliyle; ''benim motorum, senin motorunu döver'', ''Benim sitem senin siteni döver'' tarzı çocuksu gruplaşma düşüncesine sahip, karekteri oturmamış, Beyninin yerinde motosiklet pistonu bulunan tiplerin, var olduğunun farkına varabilmek için ortaya konmuş basit bir davranış şeklinin yansımaları.
bilader dogru yerdesin, ben de sikiliodum 2. vitesten, gel de biraz tempo katalim mt toplantilarina :cat:
Ben geçen sezon yine tek tabanca İncek yolunda gezerken iki arkadaşla tanışmıştım. Birinde 1000rr vardı diğerinde yeni r6 vardı. Muhabbetten sonra otobana çıktık, sonra birbirimiz kaybettik. Dönüş yolunda başka bi yeni kasa r6 lı arkadaşla tanıştım otobanda. Biraz da onunla gazladım. Otoban çevresi baya hareketli oluyor, herkes kopuk kopuk ve tek başına gezdiği içinde tanışıcak birilerini arıyor gözler. Bir gün içinde 3 ayrı kişiyle tanışıp gazlamıştım o gün.![]()
ya bende arada cikiyim diyorum ama radar yerlerini bilmiyorum keklik olmialim simdi az uz bi meblag degil 220 ile radara girmek![]()