Ankara'daki kardeşlerim sorum sizlere

Merhaba arkadaşlar motor dünyasına ilk adımlarımı atıyorum A2 sınıfı ehliyete başvurdum . Motor almadan önce ekipman almam gerekiyor sanırım . Ankara'da özellikle 2. el mondial asya gibi falan motorları alabileceğim motosiklet mağazaları nerede bulunur ? Bir de ekipman alabileceğim uygun yerler söyleyebilir misiniz ? . Şimdiden teşekkürler bol motorlu eğlenceli günler dilerim :)
Mondial asya falan dedim çünkü bütçe kısıtlı ekipman ve motora toplam en fazla 4-5 bin lira ayırabilirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosiklet dükkanından kesinlikle 2. el motosiklet alma, illa alacağım dersen Ulusan.
Ekipman yiba çarşısında bol bol var, yine tavsiyem alacağın ürünün internetteki en uygun fiyatına bakıp onun altına pazarlık etmen. Zira alacağın bi ekipmanı n11 de daha ucuza bulma olasılığın %90.

ikinci elde adres; sahibisinden.com
hesaplı ekipmanda adres; yiba çarşısı
piyasa işleri; 7.cadde
tamirat işleri; hızır usta, metin usta...

ikinci elde adres; sahibisinden.com
hesaplı ekipmanda adres; yiba çarşısı
piyasa işleri; 7.cadde
tamirat işleri; hızır usta, metin usta...

Reyiz nerelerdesin uzun zamandır uğramıyon forma. Oruç oruç forma girip ağzımı bozmayayım deyip bahane bulmuyon demi. :)

ULUS ta bulunur. Yiba carsisini sagida al yukari dgru biraz cik. Saga dgru bir sokak inecek. Oralarda motosuklet cok var mondial hyosung vs cik gordum. Hatta dukkanlarinin onlerine cikariyorlar gelen gecen baksin diye

ANKARA OSTİM DE DURAN MOTOR VAR. HEM YEDEK PARÇA HEM 2.EL MOTOR HEM DE SIFIR SATILIK MOTORLAR VAR. AYRICA ARKA SOKAKTA AYNI FİRMANIN TAMİRHANESİ VAR. ANKARA'NIN EN İYİ VE HESAPLI YERLERİNDEN. İNTERNET SİTESİNE BAKABİLİRSİNİZ. SELAMLAR.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar