Ankarada Trafik Takipçişi Lazım

Arkadaslar son aldıgım motorun Ankaradan gecmisten gelen bir evrak hatasini duzeltirmem gerekiyor. Ankaraya gitme imkanim olmadigindan isimi gorebilecek guvenilir bir trafik takipcisine ihtiyacim var. Irtibat bilgisini verebilir iseniz sevinirim.

Şu an bilgilerini aktaracağım bir tanıdığım takipçi yok ama sonuç alamazsan bir şekilde yardımcı oluruz.

Son düzenleme:
Şu an bilgilerini aktaracağım bir tanıdığım takipçi yok ama sonuç alamazsan bir şekilde yardımcı oluruz.

Tessekurler en gec yarina kadar bir sekilde cozmem gerekiyor, Trafik tescilin danisma yada halkla iliskiler gibi bir numarasi var ise ordan da deneyebilirim

Yahu trafik takipçiliğinin kalktığını söyledi bir arkadaş şimdi :silent:
Var mı bilgisi olan?

Tessekurler en gec yarina kadar bir sekilde cozmem gerekiyor, Trafik tescilin danisma yada halkla iliskiler gibi bir numarasi var ise ordan da deneyebilirim

Şöyle bir hizmeti var Ankara Emniyetinin, belki işe yarayabilir:
http://www.ankara.pol.tr/online.php?id=10

Yahu trafik takipçiliğinin kalktığını söyledi bir arkadaş şimdi :silent:
Var mı bilgisi olan?

Plaka tahsis ve ehliyet işlemleri vs. gibi işlemlerde artık randevulu sistem devreye girdi. Bu yüzden artık şahsın kendisinin bu işlemleri yürütmesi gerekiyor, ya da vekalet vermesi gerekiyor.

Tamam AydoganX konu anlaşıldı. :)

zeda3000, gene de sigortacı arkadaşımdan bir telefon aldım. Verdiği numara ile görüşürsen adam seni bilgilendirir. Şimdi sana PM atıyorum. Bir kendisiyle görüş. Vekaletle falan yapacağı birşeyler olabilir bu durumda.

Şu birbirimize yardım olayına bayılıyorum...:cat:
Başımız sıkıştığında hemen ''topic'' açıyoruz,onlarca kişi yardım için seferber oluyor.(Konusuna göre değişiyor tabi...)
Bu forumu ve üyelerini bu yüzden seviyorum...:rendeer:

Tamam AydoganX konu anlaşıldı. :)

zeda3000, gene de sigortacı arkadaşımdan bir telefon aldım. Verdiği numara ile görüşürsen adam seni bilgilendirir. Şimdi sana PM atıyorum. Bir kendisiyle görüş. Vekaletle falan yapacağı birşeyler olabilir bu durumda.

Tessekurler , malesefki devletin yapacagi isi vatandasa yaptiriyorlar.

Arkadaslar konuyu guncel tutman gerekiyor. (21.04.2011)

Malesef ki Levsy arkadasimiz sag olsun onun bir sucu yok ama buldugu kisi biraz usengec cikti. Ankarada Trafik takipcisi lazim. Bize bir dosya cikartmasi gerekiyor arsivden , ucreti ne ise odenir, yeterki is bitirebilen biri olsun.

şu an aynı sorunda bende dertliyim
zamanında bir hata yapmışlar ruhsat ismi ile devlet'teki tescil ismi uyuşmuyor.tescil ismini yanlış yazmışlar araba başkasına ait gözüküyor.neyseki halletmem gereken yer istanbul
eğer ankara ise işimizi yaptırdığımız bir muameleci vardı.ankarayada gidiyordu ona sorarım ankarada varmı tanıdığı

şu an aynı sorunda bende dertliyim
zamanında bir hata yapmışlar ruhsat ismi ile devlet'teki tescil ismi uyuşmuyor.tescil ismini yanlış yazmışlar araba başkasına ait gözüküyor.neyseki halletmem gereken yer istanbul
eğer ankara ise işimizi yaptırdığımız bir muameleci vardı.ankarayada gidiyordu ona sorarım ankarada varmı tanıdığı

Ustad sevinirim cunku benim ikinci duragim istanbul Bu evrakla bende istanbulda duzeltme yaptiracagim. O zaman yine senden isim alirim.

Arkadaşım vasıtasıyla birini buldum, o da uyuzun teki çıktı demek :)
Tekrar ilgileneceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar