Ankara'da Shark Kask Satan Biyer Var Mı?

internet üzerinden satılıyo, kask modelleri çok hoşuma gitti ancak denemeden görmeden almak istemiyorum. Ankara'da Shark kask satan bi yer var mıdır acaba bilen var mı?

ankara gibi bi yerde illaki vardır.Motosiklet kulübüne gidip orda 1 2 arkadaş edinirsen eminim oralarda böyle ekipman işiyle içli dışlı olan vardır tanıdık vs diye uyguna bile alabilirsin belki :)

bende 5 ay önce ankarada çok aradım ama bulamadım netten(hepsiburada) aldım hatta anes motora mail attım ankarda shark kask satan bayi var mı diye cevap bile vermediler ankarada güzel bi mağazaya ihtiyaç var...

bende 5 ay önce ankarada çok aradım ama bulamadım netten(hepsiburada) aldım hatta anes motora mail attım ankarda shark kask satan bayi var mı diye cevap bile vermediler ankarada güzel bi mağazaya ihtiyaç var...

aynen ya ben de arıyorum ama bulamadım malzeme konusunda çok zayıf ankara. istediğin malzemeyi istediğin fiyat aralığında bulamıyosun piyasa tekel gibi

honda bora satıyor olabilir. öyle gibi kalmış aklımda emin olmamakla birlikte

internetten 2 sitede var kardeşim mymotosiklet ile anes te var kafa ölçünü al mezuro ile siparişi ver boşa yorma kendini

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------

bende shark s900c finks var mymotosikletten aldım mezuro ile ölçtüm m beden aldım kargoyla geldi şubattan beri kullanıyorum kral kask tavsiye ederim shark ı :) ::gazla:: gazlarken konforu güzel kaskın ;)

internetten 2 sitede var kardeşim mymotosiklet ile anes te var kafa ölçünü al mezuro ile siparişi ver boşa yorma kendini

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------

bende shark s900c finks var mymotosikletten aldım mezuro ile ölçtüm m beden aldım kargoyla geldi şubattan beri kullanıyorum kral kask tavsiye ederim shark ı :) ::gazla:: gazlarken konforu güzel kaskın ;)
son çare risk alıp öyle yapıcaz. mymotosiklet dediğin http://www.motosikletaksesuarlari.com/ sitesi dimi dostum?

Bu yaz sonunda ben de s900c almayı düşünüyorum..Kayseride oturuyorum eğer Ankarada varsa çok iyi olur..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar