ankarada oturanlar bakarmısınız

playstation cafe açabiliriz sadece ankara cevaplasın lütfen hangi semt önerilir

• Kullanılan toplam oy
    21
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu benim için önemli para gömecez lütfen içtenlikle cevap verin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:23 ----------

konu dışı doğru katagori demi

bana bahçelide potansiyel var gibi geldi.
lise filan var bikaç tane.
balgat tarafıda iş yapabilir.
kızılaya girmem ben olsam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
değerlendirme yaparken sunu hesaba katınlütfen elit olmalı serserisi çok mıntıkalar olmamalı ünv öğrencileri lise öğrencileri askeri okul ve polis öğrencilerinin takıldığı yerler daha uygun

asm

Bahçelievler olabilir.

Bizim üniversiteden biliyorum,öğrenciler okul çıkışı playstation kafeye takılabiliyorlar arkadaşlarıyla.

eski shooters'ın yeri kiralık galiba. 7. cadde, caminin karşısındaki sokak. münasip bence. iyi bi fizibilite çalışması yapmak gerek, civarda nerelerde var, nasıl iş yapıyolar, kiralar nasıl vesaire.

bana bahçelide potansiyel var gibi geldi.
lise filan var bikaç tane.
balgat tarafıda iş yapabilir.
kızılaya girmem ben olsam.

beşevler uygundur kardeşim ama beştepe de yurt ve öğrenci dolu doğru dürüst internet cafe bile yok beştepe daha uygun bence git bak ne demek istediğimi anlayacaksın profilde istanbul yazdığına bakma memleket ankara

bahçeli diyecektim ama orada çok fazla var ve bence oradaki insanlar çok fazla ps cafelere takılmıyor gibi geldi yaş ort. dolayı.yanılıyor da olabilirim.ben oyumu kızılaydan yana verdim orada hala potansiyel var dersanelerden dolayı ve yaş ort 17-18 olmasından dolayı

ikinci alternatif beşevler tarafı da olabilir kampüslere yakın olması sebebiyle.

serseri olmasın diyorsan kızılayı boşver bencede.
Beşevler, bahçeli tarafı uygundur

Bahçeli-beşevler aralığı...

Bahçelievler ile Beşevler arasında üniversitelere yakın ama kahvehanelerden uzak bir yer uygun diyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
dinliyorum yorumları

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:32 ----------

şıkların dışında aklınıza seçenek geliyormu

lise son a kadar ankarada büyümüş birisi olarak, keçiörende oturmama rağmen o zamanlar bahçeliye gidip takılıyoduk, ortam temiz, it kopuk yok, kekoların doluşacağı mekandan ziyade kız arkadaşımla gidip keyifli vakit geçirebileceğim bir mekan görmek isterim kendi adıma, bence 1 masa eksik olsun kardeşim ama ortam kaliteli olsun, mekan olarakta oyumu bahçeliden yana kullandım, 7. cad. ve çevresi uygun olmakla birlikte, olmazsa beşevler bahçeli arasında bir yerde uygundur diye düşünüyorum, bir ankara ziyaretimde misafirin olmak dileğiyle, bol kazançlar şimdiden..

Forumdan Uzaklaştırıldı
lise son a kadar ankarada büyümüş birisi olarak, keçiörende oturmama rağmen o zamanlar bahçeliye gidip takılıyoduk, ortam temiz, it kopuk yok, kekoların doluşacağı mekandan ziyade kız arkadaşımla gidip keyifli vakit geçirebileceğim bir mekan görmek isterim kendi adıma, bence 1 masa eksik olsun kardeşim ama ortam kaliteli olsun, mekan olarakta oyumu bahçeliden yana kullandım, 7. cad. ve çevresi uygun olmakla birlikte, olmazsa beşevler bahçeli arasında bir yerde uygundur diye düşünüyorum, bir ankara ziyaretimde misafirin olmak dileğiyle, bol kazançlar şimdiden..

saolasın ama bi arkadaş aklımı bulandırdı merkezi semtlerde mafya haraç ister dedi bi arkadaş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:53 ----------

bi arkadaş aklımı bulandırdı merkezi semtlerde mafya haraç ister dedi bi arkadaş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:54 ----------

http://www.ankaralilar.net/forum/index.php?action=printpage;topic=4805.0

su linke bi bakın yakalanan bi ankara mafyasından bahsediyo cinayetleri varmış mafya dediysek çete başı yorumlarda bişey dikkatimi çekti üyenin biri şöle diyo
iyiki yakalandı bizim orda bi sürü esnaf bunun yuzunden kepenk kapattı diyor

ankara neymişte bizim haberimiz yokmuş iyiki aylar önceden araştırmaya başlamışım

asm

Serseri takımının bir ortama dadanmaması önemli hakkaten.

Bir tanıdığım, internet kafesine 6 tane Platstation ve LCD televizyon koydu. PS'ler iş yapıyor ve müşteri çekiyor ama laftan anlayacak tipler gelmiyor kafeye.

Arkadaşın Playstation'ların oyun kollarını kemirdi bazıları.

Bahçeli iyidir ama orada vardı galiba birkaç tane, emek de iyidir aslında. Gazi'ye falan yakın. Bahçeli'ye de yakın. Ankaray'a da yakın. 4. Cadde gibi bir yerler de olabilir aslında, arada.

Bence de bahçeli iyi olur. Gerçi 3. caddenin oralarda birkaç yer var fakat genelde dolu oluyor. 8. caddede hiç yok. İmkan olursa 7'nin oraya açmak lazım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
mafya haraç konusunda ne diyosunuz duyduğuma göre otur seyler oluyomus öyleyse açmam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar