cafeci06 Katılım 26 May 2006 Mesajlar 115 30 May 2007 Konu Yazar #1 Arkadaşlar en sonunda ehliyet almaya karar verdim korkuyla binmekten bıktım artık. Ankarada önerebileceğiniz kurslar ve fiyatları yazarsanız sevinirm.
Arkadaşlar en sonunda ehliyet almaya karar verdim korkuyla binmekten bıktım artık. Ankarada önerebileceğiniz kurslar ve fiyatları yazarsanız sevinirm.
SilentScream Katılım 5 Nis 2007 Mesajlar 1,440 30 May 2007 #2 kumrular sürücü kursundan aldım ben , kızılay da , 200 ytl vermiştim...
alp_tunay Katılım 10 Tem 2006 Mesajlar 20,993 Motosikleti Forza250-cygnusL 30 May 2007 #5 Sitemizde üye olan birazblues adlı üye arkadaşımız sürücü kursunda öğretmenlik yapıyor... Öm ile ulaşabilirsin...
Sitemizde üye olan birazblues adlı üye arkadaşımız sürücü kursunda öğretmenlik yapıyor... Öm ile ulaşabilirsin...
Prometheus Katılım 8 Tem 2004 Mesajlar 7,735 30 May 2007 #6 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Mevcut başlık lütfen arama yapınız Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Mevcut başlık lütfen arama yapınız Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın