Ankarada motosiklet tamircisi olan yada tanıyan?

bende hyosung gt250r varda 1-2 sorunum var zincir dişli arka fren kitliyor vs vs güzel bi usta ile güzel bi bakım yaptırmam lazım varmı tandıığı olan

sorunlarını tek tek ve tam olarak yazarsan tamirci arkadaşlarıma yönlendirebilirim..

yi günler öncelikle ismim metin bende hyosung gt250r var 1 aydır felan yatıyordu binemedim motora

2009 model 11.500 km de

zincirinden çok ses gelmeye başladı gerdirdim sizce zincir + dişli değişmeli miyim artık ?

dün depoyu fullemeye gittim 1 aydır binilmiyordu 2-3 defa arka freni kullanmıştım benzinliğin önünde arka fren kitledi ileri geri ileri geri yardım ettiler sağolsunlar öyle açıldı kullanmıyorum artık arka freni

devir saatim kendinden geçiyor 7-8 bin devirde iken 13 bin devirin üzerine çıkıyor titriyor çözümü konusunda bilgisi olan ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:16 ----------

bunlara ek olarak motor olduğu yerde 2 den boşa değil direk 1 e atlıyo birden de boşa değil direk 2 ye hareket ederken bi sıkıntı yok da olduğu yerde nerdeyse imkansız boşa atmak

motora bakmadan yahut zincir dişlinin kendini ve resmini görmeden kimse sana zincir dişlinin değişip değişmemesı gerektiğini söyleyemez..arka tekerin kilitleme yapması zincir dişliden de olabilir arka fren tertibatindan da olabilir..gösterge hoplaması her motorda farklı sebeplerden olabilir göstergeye su kaçması,yahut kendiliğinden bozulmasi gibi..vitesin boşa geçmemesı baskı balatadan da olabilir,sanzumandan da vites pedalınin konumundan da..

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------

dilersen özelden numarasını atayim arayıp konuşur motorunu gösterirsin..sana fahiş fiyat vermeyeceğinin garantisini ben veririm..benim sevdiğim dostlarımdan 1idir yani tanıdık ustam değil direk enseye tokat arkadaşım..

motora bakmadan yahut zincir dişlinin kendini ve resmini görmeden kimse sana zincir dişlinin değişip değişmemesı gerektiğini söyleyemez..arka tekerin kilitleme yapması zincir dişliden de olabilir arka fren tertibatindan da olabilir..gösterge hoplaması her motorda farklı sebeplerden olabilir göstergeye su kaçması,yahut kendiliğinden bozulmasi gibi..vitesin boşa geçmemesı baskı balatadan da olabilir,sanzumandan da vites pedalınin konumundan da..

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------

dilersen özelden numarasını atayim arayıp konuşur motorunu gösterirsin..sana fahiş fiyat vermeyeceğinin garantisini ben veririm..benim sevdiğim dostlarımdan 1idir yani tanıdık ustam değil direk enseye tokat arkadaşım..

hocam peki önerebileceğin bi usta varmı suraya git yardımcı olabilir diyeceğin?

özel mesaj kutunu kontrol et arkadaşımın ismini ve telefonunu yolladım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar