en yakın arkadaşınıza bile vermeyin veriyorsanız da teslim almadan peşin peşin 1 bardak soğuk su için neden mi?
sene 2002 1 haziran arkadaşımla halı saha maça gidiyoruz benim motoru o kullanıyor ben artçı pat gidip münibüse çarptı karşı taraf ayakta duramayacak durumda alkollü neyse hastaneye kaldırdılar arkadaşım 4 gün yoğun bakım olmak üzere 2 ay yattı o zaman pejo motorum var motosiklet benim üzerime olmadığı için karakoldan elimi kolumu sallaya sallaya çıktım motor hurda çekiciden gidip almaya bile zahmet etmedim
2020 de pandemi başında arkadaşımla kaçak yaylaya çıktık o zaman yasaklar vs derken sucuk ekmek semaver vs derken BENde o zaman afrika yok o kendi motorun yan çantalarını söktü ben bi tur atıp geleceğim dedi neyse geldi al sende bi tur at dedi ben yok dedim ısrar etti neyse aldım tabi bende az bişey alkol de vardı düz duvar gibi bi yere tırmanayım derken düşüp gidon u yamulttum

akılsız başın cezasını ayaklar çeker dedik gidip gidon aldık
geçen tekrar kamp a gittik ben biraz yorgundum çadırı kurdum biraz atıştırdım rakı yı da çektim
motorun anahtarlarını da üzerinde alıp cebime koydum arkadaşlar cebimi karıştırıp anahtarı alıyor gidiyor geziyor geliyor derken motoru park ediyor motor çamura batıp yan yatıyor elcik koruma braketi kırılmış bana söyemediler biriside bu şekilde resmini çekmiş ben de geri dönüş yolunda allah allah buna ne oldu dedim
neyse resimlere bakarken işi uyandım dedim kim düştüyse bi zahmet servisten orj alsın
yok git sen yaptır parası neyse verelim yok ben almadım o aldı yok ben düşmedim yok senden izin alıp ta gittik vs dediler
dedim abi nasıl anahtar ı arayıp bulduysanız gidip öyle de yaptırın ben anlamam dedim
gidip orj parçayı aldılar
yani emanet malı canı az olur ne alırım ne veririm ama 2 arkadaşım var onlar istese gene veririm mühim değil
siz siz olun vermeyin benim arkadaşlarım afrikayı pert etse bile yenisini alacak kadar zenginler
sizin motor verdiğiniz bu kadar zengin olmayabilir