Ankarada motosiklet değişimi :)

Motosikleti
Bajaj D400
Farklı tip motosikletleri olanlar birbirlerinin motosikletini hiç kullanmak istemiyor mu yav. Chooper sürmenin nasıl bir his olduğunu merak ediyorum siz bana çok pahalı olmayan chooper ı verseniz ben de dominar 400 ü versem beraber turlayarak deneyimlemiş olsak bence güzel aktivite. Başka tekliflere de açığım :)

Motosikletimi kimseye vermem, kimsenin de motosikletini sürmem.

Gerçi İstanbul'dayım, duygu ve düşüncelerimi necip motosiklet ahalisi ile paylaşayım dedim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kimseye vermeyin , kimseden almayın...
Durduk yerde iş açmayın başınıza...

Tanımadığın biri başka birine neden motorunu verir ki ?
İyilik insanlık falan gerek yok şuan devir kötü genç bir kuzenime bile vermedim malı sakındığımdan değil başına bir iş gelir sorumlusu ben olurum diye.
Hele ki yeni biriyle tanışıp gel motorları değişelim diyorsa kabul ediyorsa sonu kesin kötü biter.
Hiç gerek yok böyle şeylere.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben motorumu yakın tanıdığım ve sürüşü benden iyi olduğuna inandığım insanlara veririm ancak. Bu da benden yıllar öncesinde motor sürmeye başlamış kardeşim ve bizim köfteci tayfa.
Ben çevremde motor sürenler arasında kendimi en kötü süren olarak gördüğüm için de hiç kimsenin motorunu ödünç alıp süreyim olaına girmiyorum. En fazla dur şunun üzerine bi oturayım nasılmış derim.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250D
Çoğunluğun yorumlarına katılıyorum, ancak kişiye bağlı da değişir. Kimi umursamaz, benim özelimde kesinlikle değişilmez, paylaşılmaz. Ayrıca kask, buff-balaklava, ayakkabı, çorap (askerlik yaptıysanız kep, silah) gibidir. Kişiseldir. Donumuzu birbirimizle değişmiyorsak motorları da değişmemeliyiz. Herkesin ki kendine :)

Vallahi bir kişi hariç kimse ile değişim de yapmam, vermem/almam da. Emanet malın canı g.tünde olur. Hiç olmayacak kaza, o anda kişiyi bulur.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Kimseyle boşuna davalık olmaya gerek yok. O tür merağınızı, markaların test için sundukları motorlarda gidermenizi öneririm. Sizin açınızdan da iş problemli olur, motorunu emanet eden açısından da.

Motosikleti
Voge 250RR
Valla güvendiğim tek adam var sadece ona veririm motoru, bişey olursa da zaten ne ben para lafı yaparım ne de laf yapmama gerek kalır. (250cc tecrübem olmamasına rağmen kendisi de r25 motorunu güvenip vermişti)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Allah korusun cezalar falan ödenir falan da , kaza durumunda çok sıkıntı yaşarsınız..
Mümkün olduğu kadar kimseye vermem de almam da...

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Veremem aga, benim hastaneyle, mahkemeyle, vicdanla uğraşacak ne vaktim var ne de mecalim.

F54

en yakın arkadaşınıza bile vermeyin veriyorsanız da teslim almadan peşin peşin 1 bardak soğuk su için neden mi?
sene 2002 1 haziran arkadaşımla halı saha maça gidiyoruz benim motoru o kullanıyor ben artçı pat gidip münibüse çarptı karşı taraf ayakta duramayacak durumda alkollü neyse hastaneye kaldırdılar arkadaşım 4 gün yoğun bakım olmak üzere 2 ay yattı o zaman pejo motorum var motosiklet benim üzerime olmadığı için karakoldan elimi kolumu sallaya sallaya çıktım motor hurda çekiciden gidip almaya bile zahmet etmedim

2020 de pandemi başında arkadaşımla kaçak yaylaya çıktık o zaman yasaklar vs derken sucuk ekmek semaver vs derken BENde o zaman afrika yok o kendi motorun yan çantalarını söktü ben bi tur atıp geleceğim dedi neyse geldi al sende bi tur at dedi ben yok dedim ısrar etti neyse aldım tabi bende az bişey alkol de vardı düz duvar gibi bi yere tırmanayım derken düşüp gidon u yamulttum :confused:
akılsız başın cezasını ayaklar çeker dedik gidip gidon aldık

geçen tekrar kamp a gittik ben biraz yorgundum çadırı kurdum biraz atıştırdım rakı yı da çektim
motorun anahtarlarını da üzerinde alıp cebime koydum arkadaşlar cebimi karıştırıp anahtarı alıyor gidiyor geziyor geliyor derken motoru park ediyor motor çamura batıp yan yatıyor elcik koruma braketi kırılmış bana söyemediler biriside bu şekilde resmini çekmiş ben de geri dönüş yolunda allah allah buna ne oldu dedim
neyse resimlere bakarken işi uyandım dedim kim düştüyse bi zahmet servisten orj alsın
yok git sen yaptır parası neyse verelim yok ben almadım o aldı yok ben düşmedim yok senden izin alıp ta gittik vs dediler
dedim abi nasıl anahtar ı arayıp bulduysanız gidip öyle de yaptırın ben anlamam dedim
gidip orj parçayı aldılar
yani emanet malı canı az olur ne alırım ne veririm ama 2 arkadaşım var onlar istese gene veririm mühim değil
siz siz olun vermeyin benim arkadaşlarım afrikayı pert etse bile yenisini alacak kadar zenginler
sizin motor verdiğiniz bu kadar zengin olmayabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar