Ankarada Motorcu Olmak

arkadaşlar bu hafta içi mersinden ankaraya taşınıyorum ankaralı motorcular bana bulunacağınız her türlü tawsiyelerinize ihtiyacım war
motorum kentoya 125 cc cross

aramıza hoşgeldın arkadaşım en kısa zamanda:bounce: tanışmak ümidiyle kendınme ıyı bah

Öncelikle hoşgeldin.
Ankara demek 6 ay kış demek hatta 7 ay soğuk hava demek mersinden gelen birisi için bu rakamı dahada artırabiliriz.Bunun haricinde Ankarada kayda değer bir tatsızlık göremezsin motorculuk açısından...

Ankarada Motorcu olmak güzeldir, Fakat Kimsenin Takılmadığı sadece Ankara Mt"nin Takıldığı Anatolia Cafeye Takılırsın. He bide Hepsi hepsi demesemde 10"kişiden 9 u Tatlı su motorcusudur.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Ankarada Motorcu olmak güzeldir, Fakat Kimsenin Takılmadığı sadece Ankara Mt"nin Takıldığı Anatolia Cafeye Takılırsın. He bide Hepsi hepsi demesemde 10"kişiden 9 u Tatlı su motorcusudur.

Tatlı su motorcusu nedir? Tatlı su balığı der gibi olmuş. :p

Ankarada bi eleman var prometheus diye.Ondan uzak dur evsahipliği sıfırdır.Geçen 2 saatliğine ankaraya geldim geri döndüm ne karşıladı ne yol gösterdi.Çok kırgınım kendisine :p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mersin bırakılıp ankaraya taşınılmaz diye düşünüyorum :p hayırlı olsun

mersindeki trafiği bilmediğim için yorum yapamayacağım ama ankarada motor kullanmak çok da zor değil kısa zamanda alışırsın, arkadaşlar çarşamba akşamları buluşuyorlar toplantılarda daha rahat bilgi alabilirsin

asm

Ankara trafiği iş çıkışları hariç pek yoğun değildir.

Etrafta çokta motor yoktur. Onun için motorlara pek gıcık olan tipler yoktur .(İstanbul'daki zikzaklar yapanlar olmadığı için)

Ankara şoförlerini de beğenmez İstanbul şoförleri nedense. Trafik tenha olsada genede temkinli olmalı demek ki :)

Son düzenleme:
Ben istanbulda yaşıyorum 3 günlüğüne motosikletim ile Ankaraya gittim. İstanbul Ankara arasında fark şu İstanbul Otomobil sürücüleri motosiklete biraz daha alışkın Ankaradakiler çok yabancı davranıyorlar. Ama genel anlamda Ankarada motosiklet sürmek güzeldi. Motosiklet sürüşünden başka bi avantajıda Ankarada yok gibi çünki otopark sorunu yok trafik az vs.. İstanbulda çok farklı yararları var motosikletin

Tatlı su motorcusu mu?.....

Buyruuuuun Beniiiim..... :mrgreen::mrgreen:

Abi nerde 10 da 9 u bizim ekip nerden baksan 20 kişi var tek pastane motorcusu pardon tatlı su motorcusu benim.

Tatlı su motorcusu nedir? Tatlı su balığı der gibi olmuş. :p

Tatlı su motorcusu:

-Yağmur, çamurda motora binmez.
-Hava 20 derecenin altında iken motora binmez.
-Uzak gezilere çıkmaz.
-Yoğun saatlerde trafiğe girmez.
-Genelde 60 - 70 km hızı geçmez.
-Motoru onun herşeyidir o yüzden park yeri olan mekanlara gider.
-Motorunu kaldırıma bırakmak istemez. Bıraksade görüş açısından çıkarmaz.
-vs vs vs.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar