Ankara'da motor bulamamak

İyi aksamlar herkese. Ankarada ikamet etmekteyim. Son 3-4 senedir bırakmış olduğum motor sevdası tekrar alevlendi. Bende butcemi ayarlayıp 600 luk bir ss aramaya başladım tekrar. Şimdi tecrübe sorcak arkadaşlar da olacak siz sormadan ben cevaplayım istedim. 2008 de direk 600cc Kawasaki ile başladım ve yaklaşık 30 bin km tecrübe edindim. Konuyu dağıtmadan tekrar döneyim. Birçok yer gezdim inanılmaz rakamlarla karşılaştım ve bunu da sizlerlede paylaşmak istedim. Ruhsatsız pist motorlarına 13-13.5 cekmeler, 2001 R6 ya 15 istemeler neymiş usta motoruymuş. Bu kadarda yapmayın sezon yaklaşıyor diye... Bende umudumu kırmadan aramaya devam ediyorum. Umarım yakında mutlu sonra ulaşırım.
Sevgilerle...

Bütün 600cc olan ve honda yamaha kawasaki Suzuki ilanlara her akşam bakarım 600rr 650f ER6F XJ6 ararım ama fiyatlar sıfırından biraz az. EEEE satmak istemeyince binici neylesin alıcı....umudumuz fuara kaldı...

Aynen abi sorma ya. Çok kötü bir durum nerdeyse hevesim kırılacak o noktaya geldim. Tanıdıkların iyi fiyatlı motorları var ama onlarada kendimi hazır hissetmiyorum. Birisi hayabusa diğeri ise 1100 xx blackbird. Artık çevre illerdeki tanıdıklara haber bıraktım, inşallah uygun bişeyler çıkarda alabilirim. Fuar fikri evet kulağa çok hoş geliyor ama, işten dolayı malesef zaman ayıramıyorum. Honda efe de baktım bari sıfır cbr 250 filan alayım oda altımda bisiklet gibi kaldı. 1.94 ve 125 kg olduğum için 250 çok küçük ebatlarda geldi bana. Umudumuzu kırmadan aramaya devam...

SS değil ama bildiğim ve bizzat sürdüp beğendiğim bu motor var.

Sahibi de forumdan ortohnt82. Eğer düşünürsen iletşime geçebilirsin.

13- 13.5 a kadar çıkabiliyorum. 02-05 arası bu fiyatlara bulabileceğimi düşünüyorum. Ama bakalım hayırlısı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------

Kardeşim ilgin için teşekkür ederim ama, maalesef ss tutkunuyum. Birde butcemi aşıyor bu motor.

Umudunu kırmak istemiyorum kardeş ama çook şanslı olman lazım temizine denk gelebilmen için, ha bi de ankarayla kısıtlayınca kendini daha da zor olacak tabi.

Forewer paşam haklısın ama iste bir umut, sağa sola haber bıraktık umarım fiyatlar daha da yükselmeden bir motor bulabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar