Ankara'da Kışlık Mont, Pantolon ve Eldiven Yok mu?

Merhaba

Ankara'da yaşıyorum. 2 haftadır mont, pantolon ve eldiven arıyorum. (Enduro için)

Mont için 1000TL (+-200), Pantolon için ~400TL ve Eldiven için de 150-300 arası bir şeyler düşünüyorum. İstediğim şey üşütmesin ıslatmasın yeter. Tabi istemek yetmiyor, bir de satın alabilecek yer lazım. Gördüğüm kadarıyla stoklarda pek bir şey kalmamış.

Hem ürün tavsiyesine hem de yer önerisine ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ankara maalesef motosiklet kültürü çok sığ olan bir yer. Satıcıları da farklı değil. 2 ay önce pantolon almaya gitmiştim, doğru düzgün kot pantolon yoktu. Şubatta gelir demişlerdi. Siparişleri mevsime göre getiriyorlar sanırım.

3 Ürün alacakmışsınız, size tavsiyem şubat sonunda İstanbul'da fuar var. Alışverişinizi oradan yapın. Hem çeşit olarak, hem de fiyat olarak çok daha uygun şeyler bulursunuz. Ben de pantolonu fuara bıraktım.

Merhaba

Ankara'da yaşıyorum. 2 haftadır mont, pantolon ve eldiven arıyorum. (Enduro için)

Mont için 1000TL (+-200), Pantolon için ~400TL ve Eldiven için de 150-300 arası bir şeyler düşünüyorum. İstediğim şey üşütmesin ıslatmasın yeter. Tabi istemek yetmiyor, bir de satın alabilecek yer lazım. Gördüğüm kadarıyla stoklarda pek bir şey kalmamış.

Hem ürün tavsiyesine hem de yer önerisine ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Bende satılık kışlık mont ve pantolon var.2. el düşünürsen bana mesaj atabilirsin.(İkiside venom marka)

Çok teşekkür ederim. Galiba öyle yapmak zorunda kalacağım.

Peki bahsettiğim aralıkta marka tavsiyeniz olur mu? Şöyle üşütmeyenden.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------

Fuara gittiğim zaman en azından aklımada bir iki marka olmasını arzu ediyorum. Ne diyorsunuz arkadaşlar? Belirttiğim rakamlar civarında hangi markalar uygundur?

Yildizda mototan ve motomax var bi bakmanizi oneririm mototan cok ilgilidir. Golbasi yolunda da ulusan motor var oraya da bakmanizi oneririm cesitli urunler var. Endurodan kastiniz cross ise incege giderken solda Rider var her turlu cross ekipmani var. eger yol icinse mototanda revit ve alpinestars var , ulusanda ise dainese var.
Kendi fikrim icinse ben revit ignition 2 modelini kullaniyorum icligi var windstopper ozelligi olan ayni zamanda su da gecirmiyo. Icime termal iclik bi de sweatshirt giyerek kullaniyorum -10 derece oldugu zamanda bile usumemistim windstopper cok ise yariyo. Ayni zamanda iclik cikartinca yazin da cok rahat ve ferah oluyo, mototandan almistim incelemenizi oneririm. Tekeriniz duz bassin.

Ulusan'a gitmeyin bence.Netten ya da arkadaşın dediği gibi fuardan alabilirsiniz.

Ankara'da bu aralar hava epeyce soğuk. Bu nedenle fuardan almak da çok mantıklı geliyor bana. Yine de marka hatta model önerisi tecrübe aktarımı açısından kıymetli. Bu tür tavsiyelere açığım.

Yine de ulusan'ı gidip göreceğim. Motomax ve Hudson'a baktım. Maalesef istediğim kadar çeşit göremedim.

Şu anda eldiven, pantolon ve mont için tavsiyelere ihtiyacım var. Önceliğim rüzgar ve yağmur koruması. Üşümek istemiyorum. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar