Ankarada ki motorcular değerlendirsin -YDS BOT-

Selam arkadaşlar Verdiğim linkteki arkadaş YDS nin uzun kışlık çizmelerini 3 binden veriyor herhalde ticarette nakite sıkışmış. Sadece ankarada elden teslim alınabiliyor kargo yok ve siteler de aynı bot 7800. İhtiyacı olanlar yada aldırabilenler kaçırmasın bende kısa yazlık versiyonu var. Kaliteli bir maldır.

https://www.facebook.com/groups/115...=https://www.facebook.com/share/p/1G3MoYLAag/

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
YDS Outlet kısmında ben aldım 3500 TL'ye oradan da alınabilir.

• Beğen
Tepkiler: F54

F54

ben kısa olanı 9 yıl kullandım sıfır sıkıntı
sonra gidip önü bez olanı aldım oda çok güzel kar suyu dahil hiçbirşey almıyor
almayı düşünen bu fiyata kaçırmasın

ben kısa olanı 9 yıl kullandım sıfır sıkıntı
sonra gidip önü bez olanı aldım oda çok güzel kar suyu dahil hiçbirşey almıyor
almayı düşünen bu fiyata kaçırmasın
İyi kullanmışsın. Benkilerin burun kısmında bulunan plastik parçalar kırılıp döküldü. Epoksi ile doldurmak zorunda kaldım

• Beğen
Tepkiler: F54
Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Yıllardır YDS Diablo GTX uzun bot kullanırım.

Kesinlikle su geçirmiyor.

Açılan ya da patlayan bir yeri yok.

Giymesi çıkarması da çok zor değil.

Gayet de rahat bir bot.

İlkini 6 yıl kullandım.

İkinci çifti 2 yıldır kullanıyorum.

Bu modelin tek eksiği ön ve/veya üst kısımdaki deri çok dayanıksız.

Sonuçta peglere sürtüyoruz kullanırken.

Daha ilk kullanımda bile yara bere içinde kalabiliyor botlar.

Sanki 5 yıllık bot kullanıyormuşuz gibi bir görüntüye bürünüyor.

Bunu bilerek tercih ediniz.

Kolay gelsin.

Motosikleti
Motorsuz
Bu YDS botlar

yazın sıcağında giderken

ayakları alev aldırıyor mu

Gore tex falan ama

deneyimleyen abilerim cevap verebilir mi?

Saygılarımla.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bu YDS botlar

yazın sıcağında giderken

Gore tex falan ama

Saygılarımla.
5 yıldır ayağımda. Sıkıntı yok istanbul için. Başka yerin dinamiklerini bilemem.

Motosikleti
Bu YDS botlar

yazın sıcağında giderken

Gore tex falan ama

Saygılarımla.
Normalde ayaklarımdan fazlaca terleyen birisi olmadığım için benim yanıtım çok objektif olmayabilir ama yazın sıcağında denebilecek Temmuz Ağustos aylarında yaptığım Ankaranın Doğusundaki tüm turlarımda "ayaklarımı alev aldırmadı".

Üstteki mesajımda yazdığım tek sıkıntısı dışında 10 numara bot.

Sadece ön kısmını koruyacak (bot üstü takılan bot koruyucu vites aparatı gibi) ekstra bir aparat falan takılsa da o yıpranmış görüntüsünün önüne geçilse tam güzel olacak.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Yıllardır YDS Diablo GTX uzun bot kullanırım.

Kesinlikle su geçirmiyor.

Açılan ya da patlayan bir yeri yok.

Giymesi çıkarması da çok zor değil.

Gayet de rahat bir bot.

İlkini 6 yıl kullandım.

İkinci çifti 2 yıldır kullanıyorum.

Bu modelin tek eksiği ön ve/veya üst kısımdaki deri çok dayanıksız.

Sonuçta peglere sürtüyoruz kullanırken.

Daha ilk kullanımda bile yara bere içinde kalabiliyor botlar.

Sanki 5 yıllık bot kullanıyormuşuz gibi bir görüntüye bürünüyor.

Bunu bilerek tercih ediniz.

Kolay gelsin.
Hocam yağmur altında yarım saat ve üzeri sürüşlerde su geçiriyor mu? Kalıbı nasıl normal kalıp mı? TCX airtech Evo goretex 43 numara kullanıyorum, hafif yağmurda sorun yok ama bir iki sefer yarım saat yağmurda sürdüm su geçirip ayağımı üşüttü. Outlet mağazasında 3500 lira gibi bir fiyata bulunabiliyorsa ve eğer soğuk ve yağmur koruması iyi ise Bir tane de YDS uzun çizme alayım diyorum

Motosikleti
Hocam yağmur altında yarım saat ve üzeri sürüşlerde su geçiriyor mu? Kalıbı nasıl normal kalıp mı? TCX airtech Evo goretex 43 numara kullanıyorum, hafif yağmurda sorun yok ama bir iki sefer yarım saat yağmurda sürdüm su geçirip ayağımı üşüttü. Outlet mağazasında 3500 lira gibi bir fiyata bulunabiliyorsa ve eğer soğuk ve yağmur koruması iyi ise Bir tane de YDS uzun çizme alayım diyorum
Bende hiç su geçirme olmadı Mehmetçim.

Çok uzun süre yağmurda da sürdüm.

Tabii yağmur şiddetini arttırınca kuytu bir yerde duruyoruz haliyle ama YDS askeriye de bot üreten bir firma olduğu için olsa gerek, su geçirmezliği konusunda benden tam not aldı.

Çok soğukta sürdüğüm birkaç kez çorabımın ince kalmasından dolayı ayaklarım üşüdü ama ya gündüz hava güzeldi diye çift kat ya da daha kalın çorap giymemiştim ve gece müthiş soğuk yaptı diye öyle oldu, ya da yine benim yanlış çorap seçimimle alakalıydı. Yoksa ısı yalıtımı da bence fena değil.

Kalıbı çok dar değil.

Normalde 41.5 numara ayakkabı giyiyorum.

Öncekini de şimdikini de 42 numara aldım.

Çift kat kışlık çorapla bile ayağımı rahatsız etmiyor.

Bir de Leatt dizliklerimi dıştan takıyorum ve de botun içine doğru soktuğumda dahi bir sıkıntı olmuyor.

Ayak numaran neyse onun maksimum 1 numara büyüğünü al. Hatta yarım numara büyüğü falan da olur derim ama yine de ayak kalıbı değişiklik gösterebiliyor.

Keşke İzmirde bir mağazada denk getirsen de numarayı ve kalıbını bir deneme imkanın olsa.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
... YDS askeriye de bot üreten bir firma olduğu için olsa gerek, su geçirmezliği konusunda benden tam not aldı.
Sırf bu askeriyeye üretim yapma mevzusu antimilitarist tarafıma alerji yaptığı için bu firmanın ürünlerini almıyorum.
Bu konuda başka alerjisi olan yoktur tabi, ama olur da forumu google aramalarından bulup okuyan denk gelirse haberi olsun diye yazdım.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Bende hiç su geçirme olmadı Mehmetçim.

Çok uzun süre yağmurda da sürdüm.

Tabii yağmur şiddetini arttırınca kuytu bir yerde duruyoruz haliyle ama YDS askeriye de bot üreten bir firma olduğu için olsa gerek, su geçirmezliği konusunda benden tam not aldı.

Çok soğukta sürdüğüm birkaç kez çorabımın ince kalmasından dolayı ayaklarım üşüdü ama ya gündüz hava güzeldi diye çift kat ya da daha kalın çorap giymemiştim ve gece müthiş soğuk yaptı diye öyle oldu, ya da yine benim yanlış çorap seçimimle alakalıydı. Yoksa ısı yalıtımı da bence fena değil.

Kalıbı çok dar değil.

Normalde 41.5 numara ayakkabı giyiyorum.

Öncekini de şimdikini de 42 numara aldım.

Çift kat kışlık çorapla bile ayağımı rahatsız etmiyor.

Bir de Leatt dizliklerimi dıştan takıyorum ve de botun içine doğru soktuğumda dahi bir sıkıntı olmuyor.

Ayak numaran neyse onun maksimum 1 numara büyüğünü al. Hatta yarım numara büyüğü falan da olur derim ama yine de ayak kalıbı değişiklik gösterebiliyor.

Keşke İzmirde bir mağazada denk getirsen de numarayı ve kalıbını bir deneme imkanın olsa.
Abi teşekkürler tam istediğim cevaplar. Kalıp ve numara konusunda ayağım standart, taraksız bir yapıda ve normal ayakkabı numaram 42,5. TCX'lerim 43 numara gayet rahatlar. Yds'de de 43 numara uygun olacaktır diye düşünüyorum.

Motosikleti
Sırf bu askeriyeye üretim yapma mevzusu antimilitarist tarafıma alerji yaptığı için bu firmanın ürünlerini almıyorum.
Bu konuda başka alerjisi olan yoktur tabi, ama olur da forumu google aramalarından bulup okuyan denk gelirse haberi olsun diye yazdım.
O zaman bir de size "onun yerine Sena alın" dediğim interkom markası ile ilgili ownership bilgisini araştırsan ürtiker olursun mazallah. 🤭🤫

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar