ankarada kaza yaptım motorum çalındı

1 sene olmus :) gozun aydın darısı dıger calınan motorların basına

sana çarpan adam suçluysa adli yargıda tazminat davası aç, polis tutanaklarının senin lehinde olması gerekir.

kazanabilme ihtimalin yüksek.

//son mesajları sonradan okudum, geçmiş olsun ama yine de silmiyorum üstteki mesajı benzer durumlarla karşılaşan olursa aklının bi kenarından bulunur.

c@n

yaa adına çok sevindim motorun durumu nasıl umarım düzgün kullanmışlardır zarar varmı motorunda

kaza yapan motora hiçbişe olmadımı:) nası götürüyolar yürür halde
neyse hayırlı olsun. birde kaç km yapmış. geçende bi çalınıp bulunan motor vardı, 47 günde 14000km mi ne yapmıştı:)

evet dostlar yoğun aramalar ve bitap düşmeler sonucu tam bir sene olmuşken motosikletim bulundu. Dün gece 23:00 sıralarında bir polis memuru beni aradı ve motosikletinizmi çalınmıştı müjdemi isterim dedi. Bu haber üzerine Ankara seymenler polis karakoluna gittim motosiklet ve çalan p.. yada satın alan p... oradaydı neyse motosikleti teslim aldım ve gece 3:00 sıraları evin garajına çektim inanın yıllar önce kaybettiğim ikiz kardeşimi bulmuş gibi sevindim. Darısı sizin başınıza dostlar ...

Gözün aydın. İnşallah motor iyi durumdadır bunca şeyden sonra bide tamiratla uğraşma :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar