Ankarada Efe Plaza Harici Honda Satan Yer Var Mı ?

Arkadaşlar ankarada efe plaza harici honda satan bildiğiniz bir yer varmı internete araştırdım ama bulamadım illa honda olması şart değil genel anlamda motorsiklet satan bilinmiş bir yede olabilir(dışkapı bisikletçiler ve yıba çarşısı hariç)

jr.

kocaman bir "MALESEF" yok. böylelikle satış ve serviste tekel. Boranın yeni plazaya taşınmasıyla motosiklet satışına başlamasıdır temennim. Yoksa Ankara'da bundan sonra honda motosiklet mi? AMAN KALSIN ben yokum. Honda şart değilse yamahacılar var, ulusan var, redline var, ferco var

Son düzenleme:
kocaman bir "MALESEF" yok. böylelikle satış ve serviste tekel. Boranın yeni plazaya taşınmasıyla motosiklet satışına başlamasıdır temennim. Yoksa Ankara'da bundan sonra honda motosiklet mi? AMAN KALSIN ben yokum. Honda şart değilse yamahacılar var, ulusan var, redline var, ferco var

o zaman elerindeki 15 cbf150 nin 3 gün içinde bitmesi acayip bir olay değil:pale::pale::pale::pale::pr::pr::pr::pr::pr:

Nasıl ya? Koca Ankara'da tek honda bayisi mi var? Ciddi misiniz?

kesinlikle başkent sıfatını çoğu yönüyle taşıyamayan bir şehir ankara istanbulda şimdi bir saymaya kalksak en az 15-20 honda bayisi çıkacağına eminim nedir bu ya

jr.

aaahhh ahhh..
ön fren yalpa yapıyor dedim garantiden bişiy yaparlar umuduyla...
sıprey sıkmış parasını yazmış..sorun da aynen duruyo çözülmeden..ses cıkarmasam daha iyiydi..aklınızda bulunsun o spreyi isteyin. 2 pıst sana, kalanı onların ama hepsinin parası sana.

konsol lambalarından biri söndü dedim...
yapmış takmış yeni lambayı, ewe gelirken farkettim soketi çıkmış, bu sefer de sinyalin konsoldaki ledi çalışmıyor. birini yaparken diğerinin soketini gevşetmiş. asıl bomba evde çıktı tek lamba takıp 2 lamba yazıp parasını da almış..sinyali de açıp ben düzelttim..aklınızda bulunsun ödemeden o kaadı bi inceleyin ben dersimi aldım.

motorun altından çıtırtı geliyor dedim...
gelmiyor dedi..geliyordu km ilerledikçe kesildi.

aküm öldü dedim 4 ayda...
sök getir dedi ben şarj ederim sonra test ederim gidikse değiştiririz..götürdüm şarja taktı 5 saat sonra çağırdı hazır dedi aküde bişey yok..dedim ne hazır? akü şarj etmeye gelmedim biraz uğraştım bi dakka dedi aküyle içeri girdi. 10 dakika sonra geldi değişmesi lazım dedi.. akü siparişi verdi, gün verdi o günün sabahı beni aradı motoru da getirmen lazım dedi bakacaz dedi..aklınızda bulunsun sinirliyken gitmeyin..motoru da götürecem bakalım ne olacak?

memnun değilim, istemiyorum.

valla bu gidişle hondadan soğuyacağım şu efe plaza yüzünden çalışanların yüzsüzlüğü benide soğuttu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar