Ankara'da AB rh- kan ihtiyacı! Herkes verebilir hastane kan takası kabul ediyor..

Ankara'da tedaviye gelmiş kan kanseri bi hasta için kan aranıyor. Hastalığından dolayı sürekli olarak kan verilmesi gerekiyormuş ancak yeterli çevreleri olmadığı için bulmakta sıkıntı çekiyorlarmış.

Okuldan bir arkadaşım adına bu ilanı burda yayınlamak istedim. Ne kadar çok gönüllü olursa okadar iyi. Çünkü yeterli sayıda verici bulunamıyor.

"bir arkadaşımızın annesi kan kanseridir.kendileri bursa da ikamet ediyorlar.fakat 3 aydır ANKARA da hastanede tedavi görüyor.geçici olarak ankara dan ev bile kiralamak durumunda kalmışlar."

Kan vermek isteyen herkes kan verebilirmiş illa AB rh- olması gerekmiyormuş. Hastane kan takası yaparak hastaya uygun olan kanı veriyor ancak karşılığında kan verilmesi gerekiyor.

HASTA ADI : NESİBE ÇALIŞKAN
DOSYA NO: 799616
ANKARA ÜNİVERSİTESİ CEBECİ HASTANESİ SERPİL AKDAĞ KAN MERKEZİ

Belirli aralıklarla kan vermek insan sağlığı içinde yararlıdır. Vücut yeni kan hücreleri üreterek kendini yeniler. Bu nedenle imkanı olanlar yardımcı olurlarsa zor durumdaki bir insana faydalı olacaklar. İlgilenenler bana mesaj atarsa hastayla ilgili iletişim bilgilerini de verebilirim. Bir gün hepimiz zor durumda kalabiliriz..

hala guncel mi arkadaslar?
benim grubum AB+ ama degisim kabul ediyorlarsa yarin oglen ben verebilirim
gerekir ise tel no: 0533 5182809

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar