Ankarada 06 Yov 83 Siyah Asya 125t

06 Y0V 83 SİYAH RENKLİ ASYA MOTOR SCOOTE ÇALINMIŞTIR GÖRENLERİN BANA HABER VERMESİ RİCA OLUNUR...
[email protected]
0505 823 12 43
METRO-AKKÖPRÜ çıkışındaydı.
Arka lastik kilitli olmasına rağmen...

Geçmiş olsun !
Arka lastik kendi üstüne mi kilitliydi ?
Yani direğe falan bağlamamışmıydınız?

Yok be mengu kardeş bi yere bağlamaya yer yooktu.
İşin tuhafı orası metro çıkışı ve gece saat 2 de kapanıp 4 te açılan bi yer
ayrıyettten full 24/7 çalışan taksi durağıda var ama adamlar tırrttt.
Haberimiz yok diolar şerefsizler.Allah belalırını toptan verecektir inşallah...

ya abi bu kilit varya bir seye yaramaz adamlar 2 dakikada hallediyorlar ne kiliti olursa olsun direkyon kilitini bir saga vurdur birde sola hızlı bak ne oluyor abi eger motoruna kafayı takmısa alır hırsızlar öyle adamlarda korku yokki yok ceza evine gircek yok dayak yicem.

Walla doru diosunuz aslındada işte bizimkide boşa çırpınış naparsın evlat acısı gibi işte.İNŞ yarabbim INŞ yardım et bana yaww... :(

Arka LastİĞİn Kİlİtlİ Olmasi HİÇ BİŞeyİ DeĞİŞtİrmez
Demİr Makaslari Bu İŞler İÇİn Uygundur Ama Yİnede GeÇmİŞ Olsun
İnŞallah Bulunur

:pr: ya kardeşim çok geçmiş olsun bu nasıl iştir o kadar hareketli yerdenn kilitli bir motoru çalmakk nasıl bir iştir yahuu yuhh yaaaa:pr:

plakayı ezbere aldım inan tüm gün gözüm motorlarda olduğu için denk geleyim diye dua et delirtiyor bu p.....nk ler beni bizim paramız bizim malımız bizim alınterimiz hayallerimiz bunlar yeter lan i..eler ordusu çalmaya harcayacağınız emeği bi işe harcasanız insanların hayalleriyle oynamamış olursunuz aldığınız ahlar elbet bi yerlerden çıkar sizin günahınızı ananız çekmesin bari o.ç.

çok özür dilerim çok sert oldu belki ama kustum artık ne heyecanlarla bekleyip gün sayıp parasını ödeyip aldığımız gözümüz gibi baktığımız motorlarımızın hakkı olmayanların altında olması beni çılgına çeviriyor

valla emreben kardeş ahh ahh duygularımı tercüman oldun diim sana bak üzerinden 1 ay 9 gün geçti hala ne polisten bi ses var pehhh böle teşkilatın taaa a....sını demekten alamıyorum kendimi yavvv

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar