Ankara Yoklaması (dalga geçeni ıssırırım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu başlıkta şu Ankaralı motosiklet.net üyelerini tespit edelim bakalım. Sonra da neler yapabileceğimize bakacağız. "Zaman uygun olursa etkinliklere katılabilirim" diyen ya da buna benzer bir şeyler geveleyen dostlarımız aşağıya kendilerine normal şartlarda uygun olan günü ve motosikletlerinin olup olmadıklarını yazarlarsa sevinirim.

Ben başlıyorum;

Zaman yönünden sorunum yok, ayrıca motorum da yok :) Ancak dört tekerim var bu demektir ki 3 motorsuzu daha alabilirim.

Sıradakiiiiii...

Not: Ankara dışından olanların dalga geçer nitelikte yazılmış olan "ha gayret buluşacaksınız", "ooo siz de buluşur muydunuz" vs. tarzı yazıları silinecek, yazı sahipleri tarafımca ıssırılacaktır. :p

yaz süresince ben de ankaradayım, bende her tip teker bende var ama iki tanesini büyük ihtimal istanbulda bırakmam gerekecek yazın gelirken :(

benim henüz motorum yok. olduktan sonrada şartlar izin verirse niye olmasın :bounce:

hala bir motorum yok :salut: ama en kısa zamanda buna bir çare bulucaz tabi.
dört tekerden çok var problem olmaz ayrıca c.tesi geceden p.tesi sabaha kadar her şey freeee.

sezar' Alıntı:
dört tekerden çok var problem olmaz.

Araba kiralama şirketin mi var yoksa? Herkese bir araba tahsis et bari buluşmalarda :cherry: ..Ben de böyle İzmirli İzmirli niye işinize karışıyosam. :queen:

bende varım heyoooo :rendeer:
beni unutanları ıssıracam :jocolor: ee Prometheus, ne zaman ve nerde yapıyoruz denizsiz bir toplantı hiç olurmu :thumleft: yanlız bu ayın 11 de izmirdeki yarışlara gidiyoruz ona göre bir plan yapılsın ya bu hafta buluşalım yada teeeee ondan sonraki hafta :p

hoddddppp beni unuttunuz yavv. Ben de varım
Minks 125 E Tabiki satamadık gitti.

slm ben ankaralı yeni üyelerdenim. henüz bir motor sahibi değilim ancak jinlun elegance ve mondial 250 mct arasında kararsız kaldım. ilk kez bir motora bineceğim için öyle pahalı birşey almak mantıklı gelmedi.bana bir önerisi olan olursa sevinirim ve hertürlü etkinliklerde yanınızdayım. (4 teker itinayla temin edilir!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar