Ankara uyuyormu yaaa..

Selamlar ben emre 24 yaşındayım ankara ünv. okuyorm 3 gün önce 2002 model cbr 600f aldım gümüş gri renkte...
Aradım,taradım ama ankarada ne görüşen var nede buluşan yani koca başkentte hiçmi kimse girmiyor bu foruma yaa...keşke istanbullu olsaydık diyeceğiz heralde..yapmayın ankaralılar nerdesinizz....
not:eğer konu ile ilgili topic açılmışta ben görmemişsem kusura bakmayın :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heuheu hocam ilk oncelıkle hoş geldin motorunda hayırlı olsun valla forumdakı kısılerın cogu ıstanbul da oturuyor vede her hafta buluşma yaparlar ama istanbul içerisinde :) bu yüzden biraz şanssız sın galiba

cbr600f almışsın yahu.Atla git İstanbula 2 saatte varırsın :king:

Ankara ekibini canlandırma görevi senin o zaman.
Hoşgeldin :cherry:

Hayırlı olsun, hoşgeldin, ankaradan pek kimse yok evet,
seni ankara temsilcimiz yapalım, :mrgreen:
sticker gonderelim, faydası olur belki :sunny:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
azazil aramıza hoşgeldin
Ankaradan uyelerimiz var safrane ile baglantiya gec Ankara bulusmalarını baslatalım :thumleft:

Hoşgeldin arkadaşım bende Ankaralı bir Honda kullanıcısıyım. Motorun hayırlı olsun harika bir makine almışın.Bir yerlerde buluşabilir birşeyler yapabiliriz. Hatta 27 Haziran da Konya da motodrag var birşeyler organize edebiliriz.Ben hazırlıklara başladım.Şimdilik 4 motoruz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Safrane da ankara da yahu..benden sana bir fikir.. :thumright:

geldik işte hemen carlamayın :) ben d ankaradayım beyler, bağlantıya geçmek isteyenler cep numaralarını özelden yollasınlar buluşalım şimdiden sıkıldım ankarada :) kusura bakmayın siteye günde bi kere girebiliorum anca, dial up kesmio işte istte ne güzel uydu bağlantım vardı :joker:

maalesef motorsuzum ama bilin yani, motor istanbulda kaldı

yavaş yavaş canlanıyor ankara...birkaç motoru olan arkadaşımda var benim onlarada haber veririm bir hafta sonu buluşalım iş,güç olmayan bir gün...

Hoşgeldin dostum ankardan fazla kişi yok zaten bu forumda hatta hiç yok diye biliriz bu arada motorun hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dileğimle :p
invent' Alıntı:
Hayırlı olsun, hoşgeldin, ankaradan pek kimse yok evet,
seni ankara temsilcimiz yapalım, :mrgreen:
sticker gonderelim, faydası olur belki :sunny:
bi tane mi gönderceniz adama ben istedim 50-100 tane skuul zaten 100 tane var dedi :cherry: :cherry:
2-3 tane gönderiyim dedi :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar