Beyler bende gelirim de pazar günü hava nasıl olur bilemem
Fark eder mi? Hep birlikte olmak maksat.. Umarım max katılımı sağlarız arkadaşlar.
Mümkün olduğunca çok fazla insanı tanımak isteriz..
Beyler bende gelirim de pazar günü hava nasıl olur bilemem
bir artcilik yerim varyapracik sincan elvankent eryaman etimesgut batikent yenimahalle bilkent civarlarindaysaniz uygun saatte uygun yerde bulusabiliriz.
Daha bey olamadik da mekandan cikamadim. Misafirlerimiz vardi. Kismet sonrakine...Görüşemedik Numan Bey![]()
İyi geceler. Size bir soruda bulunabilir miyim?? Ankarada önerebileceğiniz güvenilir tecrübeli ve bilgili motor ustası var mi?
Hayırlı günler dilerim,
Motosikletimin ruhsatında görünen rengini değiştirebilmek için boya faturası alabileceğim bir yer var mıdır acaba bildiğiniz? Kazasız, zevklii sürüşler dilerim.
Merhabalar ben Ankara da askerim yaza doğru motoru getirmeyi düşünüyorum ama buranın trafiği nasıldır insanları nasıldır? Birde Ankara da nerede motor mağazası var? Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.

İyi geceler. Size bir soruda bulunabilir miyim?? Ankarada önerebileceğiniz güvenilir tecrübeli ve bilgili motor ustası var mi?
Tabiki gelebiliyorsunuz.Şu sıralar pek buluşma olmuyor malum havalardan dolayı.Havalar biraz düzelince bir kızılcahamam etkinliği düşünüyoruz.Buluşma oldukça burdanda yazmaya çalışıyoruz ancak whatsapp grubu daha etkin isterseniz numaranızı özelden gönderin ekleyelim.Aynı şekilde diğer arkadaşlar içinde geçerli bu söylediğim daha aktif olan whatsapp grubumuzada dahil olmak istiyorsanız özelden numaranızı kendinizi tanıtarak atarsanız gruba en kısa zamanda eklemeye çalışırım.Buluşmalara direkt gelebiliyo muyuz ankaradayım ve motosiklet danışacak motor muhabbeti yapacak tecrübeli abilerimizle tanışmak isterim![]()