[Ankara - MT]

Yapmayın beyler havalar okadar da kötü değil... Biraz kar yağdı sadece. Lüffen ama! :)

internetten alışveriş diyince tüylerim diken diken oluyor =)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------

Başlangıç motoru için İlla cbr illa cbr diyen abilerimin baskısı nedeniyle cbr ye karar verdim ama aynı model aynı km 2500 den başlıyo 5000 e kadar var
İnternetten değil dostum çankayada motomaxın mağazası var gidiceksin oraya ihtiyacın olanı alıcaksın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------

Bu honda egitimleri nedir nasılsın bilgi verirmisiniz biraz

Honda eğitimi bende gitmeyi düşünüyorum.hatta arkadaşlarla birlikte gitmeyi planlıyoruz.bi abimiz gitti gayet memnun olduğunu belirtti.ankaradan 400km filan :)

Arkadaşlar elimde aralık 2010 üretim tarihli 90/90-21TT 54s ve 140/80 R17 69v metzeler tourance exp marka lastik var.
Lastikler 4000 km civarı kullanıldı, diş derinliği çok iyi durumda. Yaşından ötürü biraz sertleştiği için yeni lastik aldım.
Kullanmak isteyen, kendi lastikleri daha eski veya kötü durumda olan arkadaşlara verebilirim.

Bi çiftten fazla da bende var DL1000 ön teker için f650 için takım işine yarayacak var ise durmakta verebilirim.

Kod yazar gibi yazmayın arkadaşlar, takip edemiyoruz sayfa akışını. Az yazın az :pr:

vallahi çok mantıklı bencede siz eskiler olarak planlayın bence zaten tanışmak istiyozda kimse yokki :D

evet ya ben ankaraya daha ocakta geldim gelmeden önce forumdan takip ederdim küçük cc grubu vardı hatta gazlarlardı falan. Aynen bir tanışma organize etsek süper olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar